PARTIZAN IMA PREDNOST: Podgoričani nemaju dilemu kada je u pitanju nastavak ABA lige!
Foto: Starsport©

VIDEĆEMO ŠTA ĆE BITI

PARTIZAN IMA PREDNOST: Podgoričani nemaju dilemu kada je u pitanju nastavak ABA lige!

I dalje se čeka odluka ABA lige

Objavljeno:

Sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović komentarisao je aktuelnu sitaciju vezanu za nastavcak ABA lige za Sport Klub.

Podgoričani su veoma srećni što su se vratli treninzima, a nadaju se da će odluka o novom šampionu regionalne lige biti donesena na parketu.

'- Sa nestrpljenjem smo svi očekivali ovu odluku i sa zadovoljstvom počeli sa radom. Momci su se uželeli treninga i nadam se da će u narednom periodu mere biti dodatno ublažene i da ćemo od 1. juna moći da igramo i zvanične utakmice. Mi smo kao klub, grad i kao država spremni da završnicu ABA lige odigramo na terenu i da se na njemu odluči ko će biti šampion. Imamo sreću da je u Crnoj Gori, ali i u ostalim zemljama regiona, situacija mnogo bolja nego što je bila i mislim da se stvaraju uslovi da se ABA liga nastavi - rekao je Pajović za Sport Klub.

Pominje se finalni turnir na kom bi se rešilo pitanje pobednika. Pajvoić smatra da ukoliko se ABA liga odluči na takav potez, Partizan kao prvoplasirana ekipa regularnog dela ima prednost u organizaciji turnira.

- Ponavljam još jednom. U ovom trenutku je najvažnije da se zdravstvena situacija popravlja iz dana u dan. Ukoliko se stvore uslovi za nastavak takmečenja, mislim da neće biti problema da se donese odluka o tome gde bi se igrao finalni turnir. Naravno da prednost kada je organizacija same završnice ima Partizan jer je to zaslužio kroz ligaški deo takmičenja - istakao je Pajović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.