TRINKIJERIJA ŽELE DRUGI KLUBOVI: Ostoji Mijailoviću je jasno zašto su Čović i Bokan na istoj strani!
Ostoja Mijailović, Foto: Filip Plavčić

razgovor za tv partizan

TRINKIJERIJA ŽELE DRUGI KLUBOVI: Ostoji Mijailoviću je jasno zašto su Čović i Bokan na istoj strani!

- To je dokaz da je svašta moguće

Objavljeno:

Ostoja Mijailović odgovarao je na pitanja navijača u emisiji Partizan TV-a "Pitajte predsednika".

On je istakao da mu je jasno zašto su Nebijša Čović i Dragan Bokan na istoj strani, iako su do skoro bili u neprijateljskim odnosima.

- To je dokaz da je svašta moguće. Videli smo njihove odnose prethodnih godina, ali ovo je dokaz da interesi menjaju zakone. Meni je potpuno jasno šta je po sredi, mnogo ljudi ima strah od Partizana. Partizan u Evroligi ima posebnu snagu, istakao se u Evrokupu i ostavio ozbiljan trag u ovoj prekinutoj sezoni. Nisam verovao da je moguća ta kombinacija, taj spoj, ali vidimo svi da je i to moguće - rekao je Mijailović.

On je dodao i da određeni klubovi žele Andrea Trinkijerija.

- Andrea je trener ima ugovor i za narednu takmičarsku sezonu. Razgovaraćemo oko produžetka saradnje. Pojavili su se neki isečeni snimci, gde ja jesam govorio da svi imaju otkupnu kaluzulu, što je normalno i tržišno moguće za sve. Postoje neki klubovi koji su zainteresovani, ali navijači nemaju razloga za briu. Partizan ima kvalitetnog trenera, dobro je odabrao.

Pričao je i o nastavku ABA lige.

- Ova situacija još traje i mi smo u svakodnevnim kontaktima i sa klubovima ABA i Evroligom. Oni su najavili svoju odluku za 25. maj, a mi ćemo se svakako boriti za interese Partizana, odnosno za ono što smo ove godine uradili.

A o plasmanu u Evroligu...

- Mi moramo da pronađemo način da funkcionišemo gde god da igramo, u Evroligi i Evrokupu. Mi smo ove sezone pokazali najviše i u ABA ligi i Evrokupu i znamo da bi bio veliki presedan da Partizan ne igra Evroligu sledeće sezone ako se ona ne nastavi - rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.