SRBIJA PRED PROBLEMOM: Bez pola tima na Olimpijskim igrama!
Foto: Nebojša Mandić

nije dobro

SRBIJA PRED PROBLEMOM: Bez pola tima na Olimpijskim igrama!

"Mnogo su dale reprezentaciji, osvajale medalje, ali s obzirom na to kakvu ljubav imaju prema nacionalnom dresu nadam se da će da promene odluku"

Objavljeno:

Selektorka košarkaške reprezentacije Marina Maljković je izjavila da će reprezentacija biti u velikom problemu zbog pomeranja Olimpijskih igara u Tokiju za narednu godinu.

– Ovo nas je veoma poremetilo, pogotovo našu reprezentaciju. Mi smo pred početak epidemije, u februaru, uspeli da se kvalifikujemo na Olimpijske igre. Sa mnogo želje smo čekali Tokio.

Kako je rekla, ženska košarkaška reprezentacija se suočava sa velikim problemom sa kojim timom će otići na u Tokio.

– Mnoge košarkašice su najavile oproštaj od reprezentacije i generalno od igranja košarke. Ako će nekoga pogoditi, pogodiće nas. Nije isto kada imate ekipu starijih košarkašica, na zalasku karijere nego sa mlađima.

foto: Starsport©

– Verujte mi, moguće je da neću moći da računam na pola tima. Sve vodeće košarkašice su najavile oproštaj. Mnogo su dale reprezentaciji, osvajale medalje, ali s obzirom na to kakvu ljubav imaju prema nacionalnom dresu nadam se da će da promene odluku, da će moći da pronađu klubove gde će moći da igraju naredne sezone i da će moći da sačekaju sledeće leto.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.