DRAGAN ŠAKOTA OPERISAN U ATINI: Izašao iz bolnice, pa poslao poruku čovečanstvu zbog 'prokletog koronavirusa'
Dragan Šakota je pušten iz bolnice, Foto: Beta/ Branislav Božić

Dobro se oseća

DRAGAN ŠAKOTA OPERISAN U ATINI: Izašao iz bolnice, pa poslao poruku čovečanstvu zbog 'prokletog koronavirusa'

Uskoro se očekuje da dođe u Srbiju i vrati svojim obavezama

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota je uspešno operisan u Atini i već je pušten na kućno lečenje.

Javnost je prethodnih dana bila upoznata sa zdravstvenim stanjem trenera crveno-belih koji je imao upalu spoljnih vena na levoj nozi i da će morati da bude podvrgnut hirurškom zahvatu.

Šakota se sada nalazi na kućnom lečenju, a preko svog prijatelja Gerga Nikolaosa iz AEK-a, je izdao svoje saopštenje za javnost, u kome se zahvalio grčkoj javnosti na brizi za njegovo zdravlje.

- Želim da se zahvalim navijačima AEK-a, familiji AEK, kao i celom grčkom narodu zbog interesovanja za moje zdravlje i ljubavi koju su mi pokazali, bilo preko privatnih poruka ili onih koje su mi uputili preko interneta i to u ovako teškim vremenima za Grčku.

- Osećam emociju i ponos zbog ove zemlje. Želim da kažem svima da se osećam dobro i da ću se za 2-3 dana vratiti svojim obavezama u Crvenoj zvezdi. Želim dobro svima u Grčkoj i Srbiji i celom svetu. Čovečanstvo prolazi kroz teška vremena zbog ovog prokletog virusa i to je najvažnija stvar. Moje misli su usmerene na to i moje prijatelje. Moramo obraćati pažnju na ličnu higijenu i ono što nam eksperti govore, pa ćemo uz Božju pomoć, prevazići ovo iskušenje. Budite zdravi - poručio je Šakota.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.