DRAGI ZVEZDAŠI... Ultravažno saopštenje Crvene zvezde povodom situacije sa koronavirusom!
KK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

JAKO BITNO!

DRAGI ZVEZDAŠI... Ultravažno saopštenje Crvene zvezde povodom situacije sa koronavirusom!

Povodom čitave situacije oglaslili su se sa Malog Kalemegdana zvaničnim saopštenjem, koje vam prenosimo u celosti

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde bili su u Madridu u četvrtak, gde je trebalo da odigraju meč 29. kola Evrolige protiv Reala.

Ipak, ubrzo se proširila informacija da je krilni centar madridskog kluba Trej Tompkins zaražen, usledila je oštra reakcija iz kluba, a potom i iz čitave lige. Sezona u Evroligi je prekinuta, nakon toga su krenuli da se prekidaju i brojni regionalni i nacionalni šampionati, među kojima je i ABA liga.

Povodom čitave situacije oglaslili su se sa Malog Kalemegdana zvaničnim saopštenjem, koje vam prenosimo u celosti.

- Dragi Zvezdaši,

Zbog epidemije virusa Covid 19 (Korona) sva košarkaška takmičenja u celom svetu su do daljeg zaustavljena, uključujući i ona u kojima nastupa KK Crvena zvezda mts: Evroliga i ABA liga, kao i Superliga Srbije koja još uvek nije počela.

Za sada, nema nikakvih informacija niti naznaka kada, kako, i da li će se košarkaška sezona nastaviti.

KK Crvena zvezda mts u svakodnevnom je kontaktu sa čelnicima svih takmičenja. Sa svim važnim informacijama, kao ljudi koji su direktno pomogli normalno funckionisanje kluba, bićete informisani blagovremeno i na vreme!

Još jednom, ovu priliku koristimo da Vam iskažemo veliku zahvalnost za poverenje koje ste nam ukazali pred i tokom takmičarske sezone 2019-2020, što pokazuje i rekordan broj sezonskih karata, kao i Evroliga paketa. U prilog tome najbolje govori prosečna posećenost na utakmicama Evrolige po kojoj je naš klub i ove godine u samom vrhu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

U ovim trenucima život, zdravlje i bezbednost svih su najvažniji, a sport je u drugom planu! Naravno, do nekih boljih vremena, u kojima ćemo, kada sve ovo prođe, svi zajedno da se radujemo novim koševima, pobedama i titulama naše Crvene zvezde.

KK Crvena zvezda mts će u narednom periodu, osim ovog vida komunikacije, koristiti sve svoje platforme (zvanični sajt, Facebook stranicu, kao i Twiter i Instagram nalog) kako bi celokupna Zvezdaška populacija imala kompletne informacije o svemu što se događa.

KK Crvena zvezda mts - stoji na zvaničnom sajtu Zvezde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.