RUDI GOBER SAD KUKA ZATO ŠTO SE SPRDAO S KORONAVIRUSOM: Uplašen sam i osramoćen, izvinite svi koje sam ugrozio!
Rudi Gober se pokajao zbog svog ponašanja, Foto: AP

Pokajao se

RUDI GOBER SAD KUKA ZATO ŠTO SE SPRDAO S KORONAVIRUSOM: Uplašen sam i osramoćen, izvinite svi koje sam ugrozio!

Francuski centar se putem Instagrama oglasio pokajničkim saopštenjem

Objavljeno: 21:49h

Gorko se pokajao Rudi Gober zbog svoje sprdnje sa koronavirusom i preventivnim merama koje su bile preduzete, jer ne samo da je on prvi NBA igrač koji je zaražen, već je zarazio i neke saigrače i ugrozio brojne ljude.

Francuskom košarkašu je u četvrtak ujutru potvrđeno da je pozitivan na testu za koronavirus posle čega je ceo tim Jute podvrgnut testiranju da bi se ustanovilo da je zaražen i Donovan Mičel, a spekuliše se i o Emanuelu Mudiaju.

Ono što je posebno izazvalo bes javnosti jeste ponašanje najboljeg defanzivca lige prethodnih dana koji je terao šegu, pa je tako namerno dodirivao saigrače i njihove lične stvari, a na jednoj konferenciji je plašio novinare dodirujući svaki mikrofon.

Ove njegove šale su se na kraju ispostavile kao neslane, pa je zbog toga sada usledilo pokajanje putem objave na Instagramu, gde je objavio da se oseća osramoćeno i uplašeno.

- Želim da se zahvalim svima koji brinu i koji su mi pružili podršku tokom prethodna 24 časa. Preplavile su me emocije čim sam saznao da sam zaražen koronavirusom, a uglavnom sam bio uplašen, napet i osramoćen. Kao prvo i osnovno želeo bih da se izvinim svima koje sam potencijalno ugrozio, ali s druge strane ni ja nisam znao da sam zaražen. Bio sam nemaran i za moje ponašanje nema izgovora. Nadam se da će vam ovo poslužiti kao upozorenje i da ćete koronavirus svi shvatiti ozbiljno. Uradiću sve što mogu da svojim iskustvom edukujem druge i učinim da virus prestane da se širi. Zbrinut sam i doktori vode računa o meni. Hvala vam na podršci i voleo bih da svi pratite bezbednosni protokol, da ostanete zdravi i bezbedni. S ljubavlju, Rudi Gober - naveo je francuski košarkaš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.