LJUBIO JE LOPTU KOJOM JE GOBER IZVODIO BACANJA: Ovaj NBA igrač je sad najugroženiji da je zaražen koronavirusom!
Serž Ibaka je vodio duele, a potom i ljubio loptu koju je dodirivao Rudi Gober, Foto: AP

hitno ga treba smestiti u karantin

LJUBIO JE LOPTU KOJOM JE GOBER IZVODIO BACANJA: Ovaj NBA igrač je sad najugroženiji da je zaražen koronavirusom!

On će morati da bude testiran jer je posle ovog meča ustanovljeno da Francuz ima koronavirus

Objavljeno:

Bojazan među igračima u NBA da su zaraženi koronavirusom je velika posle otkrivanja da su zaraženi Rudi Gober i Donovan Mičel iz Jute.

Osim ostalih igrača "džezera" koji su bili u kontaktu sa njima dvojicom prethodnih dana, najugroženiji je sada Serž Ibaka iz Toronta koji je zbog svog sujeverja ugrozio sopstveno zdravlje.

Naime, radi se o tome da je na utakmici odigranoj u ponedeljak, španski reprezentativac ljubio loptu kojom je Gober izvodio slobodna bacanja za vreme utakmice između Jute i Reptorsa.

Taj meč je odigran u ponedeljak, a dva dana nakon toga je otkriveno da je Francuz prvi NBA igrač koji je zaražen koronavirusom.

Zbog toga sada postoji velika bojazan da se zarazio i centar Reptorsa, ali i da je možda usput to proširio na njegove saigrače. U svakom slučaju, biće testirani svi koji su uopšte bili u kontaktu sa Goberom tokom prethodnih dana, bilo tokom utakmica ili su boravili u istoj prostoriji u kojoj je on bio.

Inače, francuski centar se prilično nemarno i nesmotreno ponašao prethodnih dana šaleći se na račun koronavirusa, pa je tako pipao namerno sve mikrofone na konferenciji i namerno dodirivao saigrače i njihove predmete u svlačionici.

A onda je karma uzvratila udarac i kod njega je utvrđeno da je upravo on zaražen koronavirusom zbog čega je suspendovano takmičenje u NBA do daljeg.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.