ADETOKUMBO PONIZIO JOKIĆA: Srbin šmekerski reagovao na nekulturan potez Grka!
Foto: AP

strašno

ADETOKUMBO PONIZIO JOKIĆA: Srbin šmekerski reagovao na nekulturan potez Grka!

Na kraju su slavili, a Adetokombo neka svoju "kulturu" pokazuje na nekom drugom mestu.

Objavljeno: 13:49h

Neverovatna scena se odigrala pred meč Milvoki - Denver. Nikola Jokić je ulazio na parket i pružio ruku Janisu Adetokombu, ali Grk ga je jednostavno iskulirao.

Bezobrazno i jednostavno nedopustivo za igrača koji je MVP NBA lige. Ipak, na kraju se radovao Jokić, jer su Nagetsi slavili sa 127:115.

Imali su igrači Denvera mnogo problema i prilikom samog dolaska na utakmicu. Kasnilo im je poletanje za Milvoki, jer se zbog vrlo niskih temperatura - zamrzao avion. Tek oko 1 sat noću je odleđivanje urodilo plodom, nešto posle 4, dakle pred zoru, stiglo se u Milvoki, sat vremena kasnije u hotel, a onda popodne - pravo na teren.

Ipak, za prave igrače to nije problem, već motivacija. Na sve ovo, Jokić je ušao u rane probleme sa faulovima.

A onda se na sve to - povredi se velika a mlada nada Nagetsa, Majkl Porter mlađi, i to izvrnuvši zglob nakon što je "sa klupe" ubacio 15 poena i imao 11 skokova. Od devet igrača na raspolaganju, Denver je spao na osam, uz toda je Jokić već u ranoj fazi treće četvrtine morao na duži odmor zbog četiri lične greške. Na kraju su slavili, a Adetokombo neka svoju "kulturu" pokazuje na nekom drugom mestu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.