KOBI BRAJANT JE PRED SMRT DAO ZADATAK NIKOLI JOKIĆU: Nikola, ovo moraš da uradiš za njega! Pokaži Mamba Mentaliti!
Nikola Jokić je dobio zadatak od Kobija Brajanta, Foto: AP

Uradi to za legendu

KOBI BRAJANT JE PRED SMRT DAO ZADATAK NIKOLI JOKIĆU: Nikola, ovo moraš da uradiš za njega! Pokaži Mamba Mentaliti!

Mnogi su zaboravili na ovaj "čelendž" koji je "Crna mamba postavila pred srpskog košarkaša, Pola Džordža i DiAnđela Rasela

Objavljeno:

Svet i dalje tuguje i polako prihvata činjenicu da je Kobi Brajant, jedan od dvojice najboljih košarkaša svih vremena, poginuo u padu helikoptera zajedno sa svojom ćerkom i još sedmoro osoba.

Mnogo toga je "Crna mamba" ostavila u amanet svetskoj košarci, ali pojedincima je ostavila i neke posebne zadatke, pre nego što nas je zauvek napustio i otišao u večnost.

Među onima koji su u prethodnom periodu, dok niko nije ni slutio šta bi se moglo dogoditi, dobili izazov od strane Brajanta našao se i naš Nikola Jokić.

Naime, u snimku za "Bličer riport" Kobi je izazvao trojicu igrača u martu 2019. godine da u narednoj sezoni ili sezonama ostvare određene učinke.

Tako je od DiAnđela Rasela zahtevao da se pojavi 2020. na NBA Ol staru, što se nažalost nije dogodilo, dok je od Nikolu Jokića izazvao da bude NBA MVP ove ili u sezonama koje dolaze. Od Pola Džordža je zahtevao da bude proglašen za najboljeg defanzivca lige.

Isti "čelendž" je Kobi putem Tvitera bio postavio 2017. godine i tada je bio prozvan Janis Adetokumbo da bude MVP, što je on i uspeo. Takođe, Ajzea Tomas je imao zadatak da završi sledeću sezonu u prvoj petorci lige, a Džon Vol da bude u prvoj defanzivnoj petorci naredne sezone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.