OVO JE POSLEDNJA SLIKA KOBIJA BRAJANTA: Tužna priča koja lomi srca stoji iza fotografije!
Kobi Brajant, Foto: EPA/Larry W Smith

tragedija

OVO JE POSLEDNJA SLIKA KOBIJA BRAJANTA: Tužna priča koja lomi srca stoji iza fotografije!

To sutra se na veliku žalost svih nas nije dogodilo...

Objavljeno:

Smrt Kobija Brajanta i njegove 13-godišnje ćerkice mnogo je pogodila ceo svet, a jedan navijač je verovatno uspeo da napravi poslednju fotografiju legendarnog košarkaša dan pre nego što se dogodila strašna tragedija.

Mladi Brejdi Smigl (13) je zajedno sa Kobijevom ćerkicom Đijanom učestvovao na Kobijevom turniru Mamba sport akademije i uspeo je da se fotografiše sa bivšim asom Los Anđeles Lejkersa.

Bio je mnogo uzbuđen zbog susreta sa Brajantom da je sa velikim ushićenjem o tome pričao sa svojom majkom, koja je prepričala Brejdijeve reči uoči susreta sa Kobijem.

- Videćemo Kobija pre naših mečeva. Opsednuti su košarkom i veliki fanovi Kobija - otkrila je njegova majka Diona.

foto: Printskrin/Instagram

Kobi je tog dana kao trener predvodio ekipu njegove ćerkice na turniru, a nakon meča Brejdi je uspeo da se fotografiše sa Brajantom. Na veliku žalost mladog fana slika nije ispala onako kako je planirao, a Kobi koji je bio u žurbi i prilično neraspoložen obećao je mladiću "napravićemo bolju fotografiju sutra".

To sutra se nije dogodili, pošto je Kobi poginuo u helikopterskoj nesreći.

- Ustala sam ujutru i čula da je bila helikopterska nesreća u Kalabazasu i rekla mojoj porodici. "Oh, gospode, helikopter je pao u isto vreme kada je Kobi trebalo da stigne, molimo se da to nisu bili on i Điđi". Zatim, samo sat vremena kasnije čuli smo vesti. To je tako tužno - rekla je majka dečaka, Diona Smigl.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.