RIVALSTVA SU PROLAZNA, LEGENDA NIKAD NE UMIRE: Divac je i dalje bez teksta, Stojakovićeve emotivne reči o Kobijuju!
Vlade Divac i Kobi Brajant, Foto: Profimedia

Kingsi odali poštu velikom rivalu

RIVALSTVA SU PROLAZNA, LEGENDA NIKAD NE UMIRE: Divac je i dalje bez teksta, Stojakovićeve emotivne reči o Kobijuju!

Iako su bili ljuti rivali početkom 21. veka, Kingsi su odali počast Brajantu

Objavljeno:

I Sakramento Kingsi su se oprostili od Kobija Brajanta, tragično poginule legende NBA, koji je izgubio život u padu helikoptera u nedelju zajedno sa svojom ćerkom Đianom (13) i još sedmoro ljudi.

Pred početak prve utakmice posle tragedije u domu Kingsa emitovan je video prilog o Kobiju, gde su između ostalog o njemu pričali i Vlade Divac i Peđa Stojaković koji su vodeli žestoke duele s njim i Lejkersima početkom 21. veka.

- Bez teksta sam. Još uvek ne mogu da verujem šta se desilo. On je isuviše mlad da bi otišao, kao i njegova ćerka. Ne mogu da poverujem - rekao je Divac koji je svojevremeno bio trejdovan iz Lejkersa da bi oni mogli na draftu da izaberu Kobija Brajanta.

A čovek koji je na tom istom draftu izabran odmah iz "Crne mambe" bio je Peđa Stojaković (Kobi bio 13. a Peđa 14. pik prim. aut.) je govorio s puno poštovanja o njemu.

- On je neustrašivi takmičar. Neko pun samopouzdanja. Sve što je radio radio je na najvišem nivou i bio je najbolji. Živeće zauvek - rekao je Stojaković o Kobiju.

U video prilogu koji su napravili Kingsi govorili su još i trener Luk Volton koji je bio Kobijev saigrač, kao i Badi Hild.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.