LEBRON SE SLOMLJENOG SRCA JEDVA OGLASIO: Čuli smo se tog jutra! Daj mi snage, molim te, ne mogu da podnesem!
Lebron Džejms se oprostio od Kobija Brajanta, Foto: Profimedia

Bili su braća

LEBRON SE SLOMLJENOG SRCA JEDVA OGLASIO: Čuli smo se tog jutra! Daj mi snage, molim te, ne mogu da podnesem!

Najzad je uspeo da smogne snage da napiše poruku

Objavljeno: 09:31h

Lebron Džejms se posle 24 sata od tragične smrti Kobija Brajanta oglasio na društvenim mrežama i podelio svoju tugu zbog pogibije velikog prijatelja i njegove ćerkice Điane (13).

Svet je ostao u šoku kada je saznao za tragičnu pogibiju jednog od najboljih košarkaša svih vremena i to dan nakon što ga je upravo Lebron pretekao na 3. mestu liste najboljih košgetera u istoriji NBA.

Lebrona Džejmsa je vest o tragediji zatekla u trenutku kada je izašao iz aviona na aerodromu u Los Anđelesu po povratku baš iz Kobijevog rodnog grada, Filadelfije, sa utakmice i svi su mogli da vide koliko je "Kralj" bio slomljen zbog toga pošto se odvojio od svih i tumarao okolo dok su mu se suze slivale niz lice.

Kobi Brajant i Lebron Džejms su bili veliki prijateli van terena
Kobi Brajant i Lebron Džejms su bili veliki prijateli van terenafoto: EPA/Rhona Wise

Između njih dvojice jeste postojalo rivalstvo dok su obojica bili igrači, ali samo na terenu, dok su van njega izuzetno poštovali jedan drugog i bili izuzetni prijatelji, mnogo bliski.

Lebron se nije oglašavao sve do ovog jutra kada je odlučio da se na svom Instagram profilu oprosti od svog prijatelja i njegove ćerke uz otkriće da su njih dvojica razgovarali samo nekoliko sati pre nego što se dogodila tragedija.

- Nisam spreman, ali evo me. Čoveče, sedim ovde pokušavajući da napišem nešto, ali svaki put kada počnem počnem da plačem pri samoj pomisli na tebe, nećaku Điđi i prijateljstvo i bratstvo koje smo imali. Bukvalno sam čuo tvoj glas u nedelju ujutru kada sam napuštao Filadelfiju kako bi se vratio u Los Anđeles. Ne bih pomislio nikada da će to biti naš poslednji razgovor koji smo imali. Slomljeno mi je srce i opustošeno brate. Volim te, veliki brate. Moje saučešće ide Vanesi i deci. Obećavam ti, nastaviću tvojim putem. Značiš tako mnogo svima nama, posebno "Lejkers naciji" i moja je odgovornost da nosim to "sr*nje" na leđima i nastavim dalje. Molim te, daj mi snage sa nebesa i motri na mene. Imam nas ovde. Postoji toliko toga što bih želeo da kažem, ali ne mogu, jer ne mogu da podnesem.... Dok se ne sretnemo ponovo, brate moj... - napisao je Džejms na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.