GROBARIMA OPET ZABRANJEN ULAZ U ŽELEZNIKU: Partizan bez navijača gostuje FMP-u!
Navijači Partizana ponovo neće biti prisutni na meču u Železniku, Foto: Starsport©

Kao i prethodnih godina

GROBARIMA OPET ZABRANJEN ULAZ U ŽELEZNIKU: Partizan bez navijača gostuje FMP-u!

Iz saopštenja kluba je jasno da navijači crno-belih neće moći u halu

Objavljeno: 16:11h

Uoči derbija 16. kola ABA lige, FMP iz Železnika je objavio saopštenje u kome navodi da će samo vlasnici sezonskih utakmica i oni koji se budu našli na spisku organizatora utakmice moći da uđu u halu.

FMP podseća da u skladu sa propozicijama ABA lige, nema "organizovanog dolaska gostujućih navijača", a poštujući reciprocitet nakon utakmice u kojoj je KK Partzan bio domaćin 02.11.2019.godine, osim takmičarskoj ekipi, ulazak u dvoranu biće omogućen tačno određenom broju službenih licu gostujućeg kluba, kao što je to bio slučaj pred utakmicu 5.kola ABA lige jtd, koja je odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić", u kojoj je KK Partizan bio organizator i domaćin.

Partizan je zauzeo prvo mesto u ABA ligi i, po tome kako igra, ne planira da ga napusti do kraja sezone. Večeras (19.00) gostuje FMP-u, a znamo da je uvek vruće kad crno-beli dolaze u Železnik. Ipak, Partizan je veliki favorit s kvotom 1,45, dok je kec 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za FMP - Partizan.

Ovom odlukom, poštujući sve propozicije lige u kojoj FMP učestvuje, klub želi da omogući sportski ambijent za odigravanje utakmice, koja je na programu u subotu u 19.00 časova.

Utakmica 16. kola ligaškog dela regionalne lige, na programu je u subotu od 19 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.