OTKUPLJEN VLASNIČKI UDEO: TV Partizan ima novog vlasnika!
Grobari, Foto: Starsport©

TO JE TO

OTKUPLJEN VLASNIČKI UDEO: TV Partizan ima novog vlasnika!

"U ovakvom formatu, TV Partizan će značajno doprineti promociji svih klubova koji čine crno-belu porodicu"

Objavljeno:

Košarkapki klub Partizan postao je vlasnik TV Partizan, a povodom toga izdato je saopštenje koje prenosimo u celosti.

- KK Partizan NIS i kompanija Videonet, postigli su sporazum po kojem je KK Partizan otkupio vlasnički udeo ove kompanije i postao vlasnik TV Partizan.

Nakon što je sporazum o saradnji koji je kompanija Videonet imala za produkciju TV programa sa FK Partizan istekao, dosadašnji vlasnik je fudbalskom klubu Partizan ponudio produžetak saradnje i upitao za pomoć u pronalaženju rešenja za finansiranje kablovske i IP televizije Partizan, kako bi ona mogla da neometano funkcioniše.

Nakon što Videonet duži vremenski period nije dobio odgovor od FK Partizan na datu temu, kompanija se okrenula drugom rešenju i ponudila saradnju KK Partizan NIS.

Kako je košarkaški klub Partizan nedavno pokrenuo sopstvenu BC Partizan TV i sa verom da je menadžment kluba sposoban da obezbedi dodatne finansije za normalno funkcionisanje televizije, ponuda je prihvaćena i KK Partizan NIS je postao vlasnik TV Partizan.

Želja KK Partizan NIS koji će nastaviti tehničku saradnju sa kompanijom Videonet nije da ova televizija bude isključivo kanal košarkaškog kluba, već je u planu da TV Partizan bude mesto na kojem će se emitovati sadržaji vezani za sve klubove koji čine JSD Partizan.

U ovakvom formatu, TV Partizan će značajno doprineti promociji svih klubova koji čine crno-belu porodicu - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.