BEZ FILIPA I NEBOJŠE KLUB BI SE UGASIO I NE BISTE IGRALI EVROLIGU: Varda stao uz Čoviće i isprozivao zvezdaše!
Rako Varda, Foto: Filip Plavčić

BRANI ih!

BEZ FILIPA I NEBOJŠE KLUB BI SE UGASIO I NE BISTE IGRALI EVROLIGU: Varda stao uz Čoviće i isprozivao zvezdaše!

- Na ovom našem Balkanu uspesi se brzo zaborave - rekao je Varda

Objavljeno: 18:17h

Vrlo čudna atmosfera se stvorila oko Zvezde nakon pobede nad Olimpijakosom. Umesto da se priča o sjajnoj partiji Lorenca Brauna i odličnoj igri izabranika Dragana Šakote, u fokusu je odnos navijača crveno-belih prema Filipu Čoviću, koji su mu zviždali prilikom izlaska sa parketa, a pojedini su istakli transparent sa natpisom "tata, kupi mi klub".

Branko Lazić je kao što dolikuje pravom kapitenu stao uz svog prijatelja i saigrača, a podršku Čoviću dao je i bivši igrač Partizana Danilo Anđušić. Ubrzo se oglasio i legendarni Ratko Varda, koji je imao šta da poruči svim navijačima koji su udarili na Filipa i Nebojšu Čovića,

- Možemo da ih mrzimo ili volimo, pljujemo ili ljubimo, omalovažavamo ili dižemo u nebesa... Možemo mnogo ružnih stvari izgovoriti ili napisati jer na ovom našem Balkanu uspesi se brzo zaborave! Komšije, da vas podsetim, bez ovog gospodina koji sedi (Nebojša Čović) ne biste imali prilike da idete na utakmice Evrolige jer je Zvezda već bila ugašena! A ovaj dečko koji stoji (Filip Čović) vam je bio najkonstantniji i najbolji igrač prošle godine, bez koga isto tako ne bi igrali Evroligu - poručio je Varda putem posta na “Instagramu”.

foto: Printskrin

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.