VELIKI GROBAR PODRŽAO LAZIĆA POSLE NAPADA DELIJA:  Ono što su oni uradili je strašno!
Branko Lazić je stao uz svog saigrača, Foto: Starsport©

odjeci meča protiv olimpijakosa

VELIKI GROBAR PODRŽAO LAZIĆA POSLE NAPADA DELIJA: Ono što su oni uradili je strašno!

- Ljudima umesto da je drago što kapiten staje u zaštitu saigrača i pokazuje na taj način neko zajedništvo, njima to smeta - napisao je bivši igrač Partizana

Objavljeno: 15:06h

Senku na veliku pobedu Crvene zvezde nad Olimpijakosom u "Štark areni" bacilo je ponašanje navijača srpskog i regionalnog prvaka, koji su irnonično aplaudirali i zviždali Filipu Čoviću.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić je po završetku meča Evrolige stao uz svog saigrača i osudio ponašanje zvezdaša.

-Što se tiče svega što se dešavalo pred početak meča i tokom same utakmice, a vezano za našeg saigrača Filipa Čovića, želim da poručim, a to ćemo uraditi i zajedno kao cela ekipa, ovo je poslednji put da igramo u ovim uslovima pred našim navijačima. Toliko - rekao je bio Branko Lazić.

Danilo Anđušić i Vanja Marinković
Danilo Anđušić i Vanja Marinković foto: Saša Pavlić Koky

Mnogi navijači osudili su takav potez Lazića, ali je zato u njegovu odbranu stao bivši igrač Partizana Danilo Anđušić, koji se oglasio na svom zvaničnom Tviter nalogu.

- Ljudima umesto da je drago što kapiten staje u zaštitu saigrača i pokazuje na taj način neko zajedništvo, njima to smeta... Strašno - napisao je Anuđušić.

- Konkretno pričam za ovu situaciju. Mislim da nije u redu bilo kome da se zviždi u tom smislu jer ni na koji način nije zaslužio. I dobar deo zasluga ima direktno on, za plasman u istu tu Evroligu. Nije mi jasno, da dođes na utakmicu i umesto da bodriš tim, ti ‘napušavaš‘ svoje - dodao je Anđušić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.