SRPSKA KOŠARKAŠICA TEŠKO POVREĐENA U STRAVIČNOJ NESREĆI: Sletela s puta i zakucala se u kamion! Auto je smrskan!
Iva Šicar se nalazi na bolničkom lečenju u Urgentnom centru u Novom Sadu, Foto: Printscreen/Instagram/sicar_i11

Užasno

SRPSKA KOŠARKAŠICA TEŠKO POVREĐENA U STRAVIČNOJ NESREĆI: Sletela s puta i zakucala se u kamion! Auto je smrskan!

Ona je hitno prebačena u Urgentni centar u Novom Sadu nakon što su vatrogasci jedva uspeli da je izvuku iz uništenog automobila

Objavljeno: 15:40h

Strašne vesti nam stižu iz Vojvodine! U saobraćajnoj nesreći na putu između Sremskih Karlovaca i Banstola teško je povređena mlada srpska košarkašica Iva Šicar.

Članica kluba "021" iz Novog Sada krenula je u ponedeljak ujutro na trening svojim automobilom nad kojim je u jednom trenutku, po svoj prilici, izgubila kontrolu i sletela s puta.

Auto je uleteo u gradilište brze pruge Beograd - Novi Sad, a zaustavilo se tek kada je udarilo u kamion u kome se nalazio 65-godišnji muškarac koji je zadobio lakše povrede tom prilikom.

Prednji deo njenog automobila je bio uništen i potpuno smrskan tako da su vatrogasci morali da ga seku kako bi povređenu devojku izvadili iz vozila, prenose "Novosti".

Iva Šicar je zadobila brojne teške povrede i hitno je prevezena u Urgentni centar u Novom Sadu, ali na svu sreću nije životno ugrožena. Ona je ostala na bolničkom lečenju zbog povreda glave i desne potkolenice.

Povređeni muškarac je zadobio povrede desnog kuka i nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru pušten je na kućno lečenje.

Talentovana košarkašica je rođena 2001. godine je ovog leta zajedno sa sestrom Larom prešla iz Šapca u "021" iz Novog Sada, a prethodno je bila članica Titela i Belegiša.

Inače, prošle sezone je osvojila drugo mesto na Državnom školskom prvenstvu Srbije u basketu 3x3 i spada u talentovanije takmičarke "igre pod obručima".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.