MOŽDANI UDAR JE PROŠLOST: Trifunović se oporavio i vrlo brzo seda na klupu novog kluba!
Trifunović je polovinom septembra doživeo moždani udar, Foto: Starsport©

lepe vesti

MOŽDANI UDAR JE PROŠLOST: Trifunović se oporavio i vrlo brzo seda na klupu novog kluba!

Ekipu trenutno vodi njegov pomoćnik Marko Barać, zajedno sa Žarkom Milakovićem i Zoranom Petkovićem

Objavljeno:

Oporavak trenera Igokee Aleksandra Trifunovića ide očekivanim planom, pa će se priključiti ekipi na utakmici četvrtog kola ABA lige kad ona bude gostovala FMP-u u Železniku 28. oktobra.

Tada neće voditi ekipu, već će utakmicu posmatrati sa strane. Postojala je mogućnost da idućeg vikenda posmatra meč u Laktašima protiv Cedevite Olimpije, ali od toga neće biti ništa, jer još nije završio sa terapijama.

– Trifunović se nalazi u Beogradu i oporavak ide prema planu. Mislili smo da će stići na utakmicu u Laktaše narednog vikenda, ali smo na preporuku lekara odlučili da sačekamo još malo da u potpunosti završi terapije i maksimalno se oporavi. Kada budemo gostovali u Železniku pridružiće se ekipi i utakmicu gledati sa strane zajedno sa mnom, jer po preporuci lekara želimo da on postepeno preuzima obaveze tako da ne želimo žuriti jer je njegovo zdravlje najbitnije – izjavio je sportski direktor Igokee Vuk Radivojević.

Vuk Radivojević
Vuk Radivojević foto: Saša Pavlić Koky

Njih dvojica su bliski prijatelji koji su nekada sarađivali u Crvenoj zvezdi i u svakodnevnom su kontaktu dok datum konačnog povratka nije poznat.

– Posle te utakmice zajedno sa nama vratiće se u Laktaše i polako se uključivati u rad, odnosno vodiće treninge, a potom i utakmice. Na kojoj će utakmici prvi put sesti na klupu još ne znamo i ne želimo da prejudiciramo – istakao je Radivojević.

Ekipu Igokee Trifunović je preuzeo sredinom juna ove godine dok je blaži moždani udar imao 16. septembra i lečenje je započeo u Univerzitetsko-kliničkom centru u Banjaluci odakle je nekoliko dana kasnije prebačen u Beograd gde se i sada nalazi.

Ekipu trenutno vodi njegov pomoćnik Marko Barać, zajedno sa Žarkom Milakovićem i Zoranom Petkovićem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.