TRINKIJERI POSLAO PORUKU KOLEGI SA PROTIVNIČKE KLUPE: Svi navijamo za tebe! To je najvažnije!
Andrea Trinkijeri nje najavio fantastičan meč u Laktašima, Foto: Starsport©

Pred početak ABA lige!

TRINKIJERI POSLAO PORUKU KOLEGI SA PROTIVNIČKE KLUPE: Svi navijamo za tebe! To je najvažnije!

Strateg Partizana je istakao da njegov tim morati oprezan na gostovanju u Laktašima

Objavljeno:

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa u prvom kolu ABA lige protiv Igokee mora da bude koncentrisana, jer od rivala očekuje da će dati sve od sebe da upiše trijumf.

- Počinje sezona, pred nama je prvo gostovanje, a u takvim situacijama uvek moramo biti oprezni, koncentrisani i pametni. Igokea će sigurno dati sve od sebe i odigrati jedan fantastičan meč. Stoga verujem da nas očekuje dobra utakmica - rekao je Trinkijeri. Crno-beli počinju ABA sezonu u Laktašima, gde će sutra od 18.00 gostovati Igokei u utakmici 1. kola regionalnog šampionata.

Aleksandar Trifunović se oporavlja od moždanog udara
Aleksandar Trifunović se oporavlja od moždanog udarafoto: Starsport©

Trinkijeri je poželeo i oporavak treneru Igokee Aleksandru Trifunoviću koji je nedavno imao moždani udar. - Na prvom mestu, želim brz i potpuni oporavak, Trifi. Svi navijamo za njega i nadamo se uspehu. To je prvo i najvažnije - istakao je Trinkijeri. Plejmejker crno-belih, Nemanja Gordić je pred sutrašnji meč izjavio da s dueli protiv Igokee veoma teški. - Gostovanje u Laktašima je uvek teško, Igokea svake godine ima dobru ekipu koja je u stanju da svakom timu u ligi napravi probleme. Naša obaveza je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta i da odigramo dobro kako u odbrani tako i u napadu - rekao je Gordić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.