OSTOJA IMA PLAN ZA UHAPŠENOG TOMASA: Ukoliko mu se nešto slično ponovi, Partizan može da raskine ugovor!
Rašon Tomas, novi košarkaš Partizana, Foto: Profimedia

izjava

OSTOJA IMA PLAN ZA UHAPŠENOG TOMASA: Ukoliko mu se nešto slično ponovi, Partizan može da raskine ugovor!

Pri pretresu Tomasovog vozila je pronađeno nekoliko pilula ekstazija, 3.5 grama marihuane, kao i dve boce ulja od hašiša.

Objavljeno:

Novi košarkaš Partizana, Rašon Tomas imao je neslavnu uvertiru po potpisu za crno-bele.

Naime, on je u četvrtak uhapšen u svojim kolima gde je tokom rutinske kontrole saobraćaja policajac je zaustavio njegovo vozilo, kada je osetio iz automobila miris marihuane.

Usledio je pretres vozila, nakon čega je pronađeno nekoliko pilula ekstazija, 3.5 grama marihuane, kao i dve boce ulja od hašiša.

Tim povodom oglasio se i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović i za Blicsport izjavio sledeće:

- Sto se tiče trenutne situacije oko Tomasa, imali smo nekoliko razgovora sa njegovim advokatima. Informacije koje smo dobili od njih su da je Tomas upravljao automobilom u kome se nalazilo lice koje je učinilo prekršaj. Tomas je platio prekršajnu kaznu i danas je slobodan građanin, koji može da putuje i radi bilo gde. Bez obzira na sva uveravanja mi ćemo u skladu sa nasim procesima i pravilnicima potpisati aneks ugovora, da ukoliko se dogodi bilo koja kompromitujuća stvar, a dok je igrač pod ugovorom KK Partizan će imati izlaz iz ugovora bez štete za klub. Verujemo da je Tomas bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, takođe verujemo da će svojim zalaganjem na parketu opravdati tu čast sto će nositi dres Partizana

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović foto: Beta/Branislav Božić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.