POZNATI NOVI DETALJI HAPŠENJA: Ovako je pao Rašon Tomas!
Rašon Tomas, Foto: KK Partzian

OVAKO JE DOLIJAO

POZNATI NOVI DETALJI HAPŠENJA: Ovako je pao Rašon Tomas!

Amerikanac je završio u zatvoru u Teksasu jer mu je tokom policijske kontrole pronađeno nekoliko pilula ekstazija i 3,5 grama marihuane

Objavljeno:

Košarkaš Partizana Rašon Tomas uhapšen je u ponedeljak u SAD zbog posedovanja droge, ali je pušten uz kauciju od 32.000 dolara, prenose američki mediji.

Amerikanac je završio u zatvoru u Teksasu jer mu je tokom policijske kontrole pronađeno nekoliko pilula ekstazija i 3,5 grama marihuane, prenosi lokalni "Gensville registre" reči portparolke policijske uprave u Gensvilu Belve Meklinton. Isti izvor navodi da je policajac tokom kontrole osetio miris marihuane u kolima i zatražio pretres.

- Tomas je bio u srebrnom automobilu Kia optima, a kada je spustio prozore, policajac je osetio marihuanu, koju je očigledno Tomas konzumirao tokom vožnje - rekao je portparol Gejnsvil policije iz Teksasa Belva Mek Klinton.

Posle toga usledila je redovno kontrola u kojoj je pronađeno još droge. Košarkaš crno-belih je priveden u zatvor Kuk Kantri 29. jula, da bi dan kasnije bio pušten posle plaćanja kaucije u iznosu od 32.000 dolara. Sada se Tomas suočava sa dva krivična dela trećeg stepena, jer je u njegovom posedu pronađena droga iz grupe 2 čija je količina veća od dozvoljene, kao i veća količina marihuane. Preti mu i zatvorska kazna do deset godina.

Nedavno je Rašon Tomas prešao iz Sasarija u Partizan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.