PREPOZNAJETE LI LEGENDU S NURKIĆEM NA SLICI? U pitanju je najbolja košarkašica koju je Evrope ikada imala!
Jusuf Nurkić i Razija Mujanović, Foto: Printscreen/Instagram/bosnianbeast27

Susret dve zvezde

PREPOZNAJETE LI LEGENDU S NURKIĆEM NA SLICI? U pitanju je najbolja košarkašica koju je Evrope ikada imala!

Njih dvoje su simboli košarke u BiH

Objavljeno:

Centar Portlanda i košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić pojavio se iznenada na treningu ženske kadetske košarkaške selekcije BiH, a njegovom posetom je posebno bila oduševljena tim menadžerka Razija Mujanović.

Kadetkinje Bosne i Hercegovine, koje se na Ilidži spremaju za nastup na Evropskom prvenstvu, nisu krile oduševljenje posetom NBA zvezde.

Ipak, poseta najboljeg bosansko-hercegovačkog košarkaša posebno je bila draga legendi i jednoj od najboljih košarkašica u istoriji.

Razija Mujanović je članica Kuće slavnih, a njena igračka karijera je trajala čak 28 godina, a tokom koje je čak 4 puta osvajala titulu prvakinje Evrope.

- Poštujem, volim i cenim ovog momka! Skoro pa isti put smo imali, od dece sa sela koja su se relativno kasno počela baviti košarkom, u koju su mnogi sumnjali i govorili "nema od njega/nje ništa", do krova sveta i "vidi bolan, on/ona igra u NBA/WNBA"! U Jusufu vidim sebe. U Jusufu je Bosna i Hercegovina. Tako običan i jednostavan, a tako drzak i "zeznut" kad treba! Uvek mi je drago popiti kafu sa njim, razmeniti mišljenja, nasmejati se i napraviti planove za dalje. Neka si ti nama Juka živ i zdrav, i da se ponosimo sa tobom i dalje - napisala je Mujanović na Instragamu u prilogu zajedničke fotografije s Nurkićem.

A razgovorom s njom se pohvalio i sam Nurkić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.