TATA MU JE ČLAN KUĆE SLAVNIH: Zvezda razmišlja o dovođenju sina NBA legende!
Geri Pejton II je sin čuvenog Gerija Pejtona, Foto: AP

Trenutno je slobodan agent

TATA MU JE ČLAN KUĆE SLAVNIH: Zvezda razmišlja o dovođenju sina NBA legende!

Nije baš opravdao da je naslednik svog oca

Objavljeno:

Crvena zvezda je i dalje u potrazi organizatorom igre nakon što nije uspela da dovede prve želje Miloša Teodosića i Stefana Jovića, a sve je izvesnije da to neće biti ni Stefan Marković.

U međuvremenu se brojna imena pominju u javnosti i po košarkaškim kuloarima, a jedno od poslednjih koje je izbilo u prvi plan jeste Geri Pejton Drugi.

Sin legendarnog NBA plejmejkera, Gerija Pejtona, je navodno jedna od opcija o kojoj razmišljaju na Malom Kalemegdanu, ali za sada osim razmatranja njegovog angažovanja nema nikakvih konkretnih poteza, niti informacija.

Američki plejmejker ima 26 godina i nikada nije igrao u Evropi, nego već godinama pokušava da pronađe svoje mesto pod suncem u NBA, ali mu to ne uspeva.

Jasno je da nije uspeo da krene očevim stopama, pošto je veći deo dosadašnje karijere proveo u Razvojnoj NBA ligi, igrajući za Rio Grande Veli Vajperse, Viskonsin Herd, Saut Bej Lejkerse, Kepital Siti Go-Go.

Pod ugovorima u NBA je bio u Milvokiju, Lejkersima i Vašingtonu, a trenutno je bez angažmana.

Na koledžu je imao zavidan učinak pošto je dva puta proglašavan za defanzivca godine u Diviziji Pacifičke obale i dva puta bi u idealnom timu.

O njegovom ocu, pak, ne moramo mnogo da vam pričamo, dovoljno je reći da je član Kuće slavnih u Springfildu, devetostruki Ol star učesnik, vlasnik šampionskog prstena sa Majamijem, dva puta u idealnoj petorci sezone...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.