OVO ĆE OBRADOVATI SVE DELIJE: Ognjen Kuzmić pušten na kućno lečenje!
Ognjen Kuzmić, Foto: Starsport©

ODLIČNE VESTI

OVO ĆE OBRADOVATI SVE DELIJE: Ognjen Kuzmić pušten na kućno lečenje!

Lekari su izuzetno zadovoljni oporavkom centra crveno-belih, koji rehabilitaciju nastavlja u društvu porodice

Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić pušten je u četvrtak na kućno lečenje.

Lekari su izuzetno zadovoljni oporavkom centra crveno-belih, koji rehabilitaciju nastavlja u društvu porodice, ali uz konstantne kontrole i nadzor doktora.

- Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Kuzmića i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu. Klub se još jednom zahvaljuje lekarima iz Banja Luke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se pre 11 dana činilo nemogućim – a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole lekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak. Klub izražava veliko zadovoljstvo i povodom vesti koju je dobio od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno lečenje - navode crveno-beli na svom sajtu.

Klub sa Kalemegdana se zahvalio svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Kuzmiću u velikoj borbi. Srpski košarkaš je posle saobraćajne nesreće bio u indukovanoj komi, a prošle srede obavljena mu je operacija gornje vilice kako bi mogao lakše da diše.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.