KUZMIĆ U KOMI! IMA POVREDE GLAVE! Trenutno ga operišu, a posle ga prebacuju za Beograd!
Ognjen Kuzmić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću, Foto: Dado Đilas

Stravično

KUZMIĆ U KOMI! IMA POVREDE GLAVE! Trenutno ga operišu, a posle ga prebacuju za Beograd!

Košarkaški reprezentativac je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći

Objavljeno:

Košarkaš Ognjen Kuzmić doživeo je teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u ranim jutarnjim časovima u Republici Srpskoj.

Dva automobila "porše", u kome je bio Kuzmić, i BMW su se sudarili na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor, u blizini Ramića.

Prema informacijama, centar srpske reprezentacije se vraćao sa jedne svadbe u Prijedoru, a u automobilu sa njim bio je Bogdan Ilić, dok su u BMW-u bili Marko Miljatović i Dražen Janjanin.

Usled kiše kola je padala, kolovoz je bio mokar i došlo je do proklizavanja i potom sudara dva automobila, nakon čega se Kuzmićev porše isprevrtao i završio u livadi pored puta.

U međuvremenu pristižu i vesti iz Kliničko-bolničkog centra Republike Srpske gde je Kuzmić hitno hospitalozovan.

Kako javlja "Telegraf", centar Crvene zvezde ima povrede glave i trenutno se nalazi na operaciji, a potom će biti transportovan za Beograd na dalje lečenje.

Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po rečima doktora Vlade Đajića, nema hematoma na mozgu ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beogradu.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici jutros bio obustavljen, ali je nešto pre 8 časova normalizovan. Portparol PU Banjaluka Marija Markanović rekla je da je izvršen uviđaj i da će se preduzeti potrebne mere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Kuzmić je nedavno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, u koju se vratio posle 2 godine provedene u Realu iz Madrida.

Inače, nalazio se na užem spisku selektora Srbije Saše Đorđevića za pripreme reprezentacije za Mundobasket u Kini ove jeseni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.