UBACILA JE TROJKU S POLA: A onda je otrčala u zagrljaj bebi, pa je iznela pred novinare dok je davala izjavu!
Jelena Bruks je sa sinom izašla pred novinare, Foto: Adria Media TV

Kapitenka oduševljava

UBACILA JE TROJKU S POLA: A onda je otrčala u zagrljaj bebi, pa je iznela pred novinare dok je davala izjavu!

Iako se porodila pre samo tri meseca, Jelena Milovanović igra fantastično, a trijumfe Srbije slavi sa svojim sinom

Objavljeno:

Košarkašica Srbije Jelena Bruks rekla je da je direktan plasman reprezentacije u četvrtfinale Evropskog prvenstva izvanredan uspeh. - Mi smo se spremale da svaku utakmicu pobedimo, a iz 'grupe smrti' smo izašle sa tri pobede. To je izvanredan uspeh, da idemo direktno u četvrtfinale. Nije naša igra bila sjajna ni bajna, ali imamo tri dana da analiziramo sve to i da sa što manje grešaka idemo u četvrtak u četvrtfinale. Trudili smo se da poštujemo sve što smo se dogovorile, ali maltene veći deo plana nismo, sem u nekim trenucima utakmice - rekla je Bruks.

Srbija je u Zrenjaninu pobedila Belgiju sa 70:66 i osvojila prvo mesto u Grupi D što joj je obezbedilo direktan plasman u četvrtinale. Utakmicu je obeležila i "trojka" Jelene Bruks sa pola terena. - Tu 'trojku' niko nije video, ključna je bila odbrana pre toga Nevene Jovanović, 'trojka' je došla usled velike euforije. Koncentrisala sam se da se vratim u odbranu, a lopta se slučajno našla u mojim rukama. Nevenina odbrana je ključna, sama sebi je ukrala loptu za rođendan, imala je to u glavi. To nas krasi, presečene lopte i otvoreni kontranapadi, čega nije bilo mnogo u ove tri utakmice. To treba i dalje da nas krasi, jer to je dodatni udarac za protivnika - navela je Bruks.

Ona je dodala da nije važno sa kim će ekipa igrati dalje, jer svih pet na terenu igraju sa mnogo energije. - Može bilo ko da bude protivnik, ako postavimo svoj ritam neće biti nikakvih briga. Treba da iskoristimo tri dana da pripremimo glave za četvrtfinale, ne smemo da dozvolimo da nas u Beogradu nešto ometa i da poremeti našu pripremu za četvrtak - dodala je ona.

Jelena Bruks slavi sa Anom Dabović
Jelena Bruks slavi sa Anom Dabovićfoto: Starsport©

Bruks je rekla i da joj je mnogo lakše što je njen sin pored nje, sa njom je slavio i na terenu i da je uz njega lakše podnela najteže pripreme sa reprezentacijom na Zlatiboru. - Posle teškog treninga i utakmice uvek sam imala snagu kad se vratim u sobu i vidim njega kada se nasmeje. Majčinska ljubav je nešto neobjašnjivo - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.