UKRALA JE KLJUČNU LOPTU I POSTALA HEROINA NACIJE: Marina mi je rekla ukradi loptu, to ti je poklon za rođendan!
Nevena Jovanović je presekla ključnu loptu protiv Belgije, Foto: Starsport©

Bio je dogovor

UKRALA JE KLJUČNU LOPTU I POSTALA HEROINA NACIJE: Marina mi je rekla ukradi loptu, to ti je poklon za rođendan!

Srpska košarkašica nije mogla da poželi lepši rođendan

Objavljeno: 14:40h

Košarkašica Srbije Nevena Jovanović izjavila je da je veoma srećna zbog pobede nad Belgijom i plasmana u četvrfinale Evropskog prvenstva. Bek srpske selekcije odigrala je odličan meč i presekla poslednji napad Belgijanki za veliki trijumf Srbije i sve to na svoj 29. rođendan. - Ne znam šta da kažem, mnogo sam srećna, verujem i sve devojke. Rođendan mi je i sve devojke su mi priredile zaista nešto najlepše. Hvala publici što nas je nosila kroz celu utakmicu, i kada nije išlo. Mnogo nam znači podrška sa tribina i nadam se da se vidimo i u Beogradu - rekla je Jovanović novinarima posle meča.

Nevena Jovanović je baš na svoj rođendan postala heroj
Nevena Jovanović je baš na svoj rođendan postala herojfoto: Starsport©

Ona je istakla i da joj je ovo bio jedan od najlepših rođendana. - Sigurno da jeste. Zaista lep poklon. Malo ćemo da slavimo, nadam se. I onda da se odmorimo i maksimalno spremimo za sve što nas čeka. Jovanović je upitana i da li je bilo dogovoreno da reši utakmicu na svoj rođendan. - Dogovoreno je. Selektorka Marina Maljković je rekla da ukrademo loptu i posle mi kaže kako lepši poklon nisam mogla da dobijem i saglasna sam s tim. Hvala joj. Nismo napravile faul, videla sam nekako tu loptu, bilo je sve ili ništa. Bilo je na kraju u našu korist što je najbitnije - rekla je ona i dodala da će ekipi značiti tri dana odmora, pošto meč četvrfinala igraju 4. jula.

Nevena Jovanović kaže da joj je Marina Maljković rekla da odluči utakmicu
Nevena Jovanović kaže da joj je Marina Maljković rekla da odluči utakmicufoto: Starsport©

- Sigurno da nam znači malo odmora, dve od tri utakmice su bile zaista teške, na jednu loptu. Verujem da cemo uspeti koliko-toliko da se odmorimo i spremimo za četvrtfinale. Izabranice Marine Maljković za plasman u polufinale igraće protiv boljeg iz duela Švedska - Letonija. - Nemam neke želje, znam da ćemo se spremiti i fokusirati na našu igru i sve ono što nas krasi. Mislim da imamo još toliko toga da pokažemo, da nismo sve pokazale. Polako.

Srpske košarkašice čekaju pobednika meča Letonija - Švedska
Srpske košarkašice čekaju pobednika meča Letonija - Švedskafoto: Starsport©

Plasman u drugu faza takmičenja biće prilika da osvajčice olimpijske bronze igraju u beogradskoj "Štark areni". - Lepa je Arena. Nadam se da će publika doći da nas podrži. Nama je prvi put da igramo u Areni i njima prvi put da nas gledaju u tako velikoj hali. Nadam se da smo igrom zaslužili navijače u što većem broju - zaključila je Jovanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.