PARTIZAN SE OGLASIO POVODOM TUŽBE MILUTINOVA: Ne želimo da se nagađa i ne upiremo prst ni u koga, ali...
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

saopštenje

PARTIZAN SE OGLASIO POVODOM TUŽBE MILUTINOVA: Ne želimo da se nagađa i ne upiremo prst ni u koga, ali...

Odmah su reagovali crno-beli

Objavljeno:

Povodom vesti koja se juče pojavila na sajtu BAT-a u vezi sa dugovanjima koje Partizan ima prema svom nekadašnjem igraču Nikoli Milutinovu, odnosno njegovoj tadašnjoj agenciji, klub se zvanično oglasio na svom zvaničnom sajtu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Partizan NIS sa svim bivšim igračima i trenerima, uključujući i Nikolu Milutinova ima potpisane sporazume o reprogramu dugovaranja i obaveze iz tih sporazuma se ispunjavaju blagovremeno. Rata koja je dospela 15. novembra 2018. plaćena je na vreme, a klub u svom finansijkom planu ima plaćanje preostalih rata iz sporazuma postignutog u avgustu 2018.

Pre dva meseca, klub je u potpunosti isplatio potraživanja koja je agencija Entersport LLC imala prema Partizanu i na taj način okončao pravni odnos sa tom agencijom.

Potpisani sporazumi sa bivšim igračima i trenerima, kao i njihovo poštovanje, predstavljaju ključnu stavku u potpunoj finansijskoj stabilizaciji kluba, stoga u tim slučajevima Partizan NIS ne dozvoljava nikakve improvizacije.

Zbog čega se vest o slučaju koji je zapravo završen isplatom prema agenciji, odnosno sporazumom sa igračem koji se u potpunosti poštuje, pojavila u javnosti, KK Partizan NIS ne želi da nagađa. Indikativno je da se ona pojavila u trenucima neposredno pred odluku Evrolige o dobijanju specijalne pozivnice za učešće u najkvalitetnijem evropskom takmičenju za sezonu 2019/20.

KK Partizan NIS neće upirati prstom ni u koga, ali želi da još jednom istakne kako je klub finansijski stabilan, da svoje obaveze ispunjava na vreme i da zbog toga ne postoji nikakva opasnost da se klub nađe pod blokadom BAT zbog bilo kog dugovanja".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.