PARTIZAN U PROBLEMU: Milutinov dobio spor, crno-beli će morati da plate ogroman novac!
Nikola Milutinov dobio spor, Foto: EPA

dug mora da se plati

PARTIZAN U PROBLEMU: Milutinov dobio spor, crno-beli će morati da plate ogroman novac!

Milutinov je pre četiri sezone napustio tabor Partizana, i nije prvi koji je tek putem suda uspeo da naplati potraživanja od crno-belih

Objavljeno:

Loše vesti za klub Partizan! Klub iz Humkse je dužan da isplati bivšem igraču Nikoli Milutinovu 145.000 evra na ime zaostalih dugovanja, prema presudi Arbitražnog FIBA tribunala (BAT).

Crno-beli imaju povoljnu okolosnt što će moći da da plate pomenutu sumu u pet rata, u iznosu od 29.000 evra. Odluka je konačna, tako da Parni valjak neće moći da izegne ovu obavezu prema srpskom reprezentativcu.

Prva rata trebalo je da bude isplaćena 15. novembra 2018. godine, a naredne četiri istom dinamikom na godišnjem nivou sve do 2022. goidne. Takođe, u presudi BAT-a navodi se da će KK Partizan biti dužan da isplati bivšem igraču celokupnu sumu odjednom ukoliko bude kasnio sa jednom od pet rata.

BAT presudom naloženo je crno-belima da uplate i 37.000 evra menadžerskoj agenciji koja je zastupala srpskog reprezentativca i člana Olimpijakosa, plus kamatu od pet posto, kao i troškove arbitraže u visini od 7.450 evra.

Milutinov je pre četiri sezone napustio tabor Partizana, i nije prvi koji je tek putem suda uspeo da naplati potraživanja od crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.