UBILI MU OCA, A UBICA NIKAD NIJE PRONAĐEN: Kavaj Lenard progovorio o potresnoj sudbini pred utakmicu karijere!
Kavaj Lenard, Foto: AP/Frank Gunn

PRATI GA TRAGEDIJA

UBILI MU OCA, A UBICA NIKAD NIJE PRONAĐEN: Kavaj Lenard progovorio o potresnoj sudbini pred utakmicu karijere!

Navijači Toronta najviše očekuju od lidera tima u plej-ofu koji zna kako se osvajaju trofeji u NBA ligi pošto je bio šampion 2014. godine sa San Antoniom

Objavljeno:

Toronto Reptorsi nisu iskoristili prvu meč loptu koja bi im donela prvu titulu u istoriji kluba.

Golden Stejt je uspeo da smanji u finalnoj seriji na 3:2, a šesta utakmica će biti odigrana u noći između četvrtka i petka. Voriorsi će biti oslabljeni neigranjem Kevina Durenta zbog teške povrede Ahilove tetive koju je zaradio u prethodnom meču pa će njegovo odsustvo biti prilika za Reptorse da sve završe na najbolji način.

Navijači Toronta najviše očekuju od Kavaja Lenarda, lidera tima u plej-ofu koji zna kako se osvajaju trofeji u NBA ligi pošto je bio šampion 2014. godine sa San Antoniom. Duel sa Golden Stejtom zato je za njega meč karijere.

Kao tinjedžer je doživeo tragediju koja ga prati još od tinejdžerskih dana. Njegov otac Mark je ubijen 2008. godine u perionici čiji je bio vlasnik u ozloglašenom kvartu Los Anđelesa Komptonu.

Ni posle 11 godina počinioci nisu pronađeni, istraga se ne pomera sa mrtve tačke, a sam Kavaj kaže da košarku gleda kao zabavu naspram velike tragedije.

- Taj događaj mi nije izbijao iz glave, mislio sam o tome mnogo puta. Ali, sa godinama, polako sam potisnuo taj trenutak iz svog života. Reći "Oh, osećam presiju" - to stvarno nije tako, jednom kada osetite da vas drma adrenalin. Samo imam osećaj da su košarka i život dve potpuno različite stvari i da treba uživati u momentima koje ti pružaju. Ovo je košarka, sve što treba da uradiš je da izađeš, da igraš i pokušaš da pobediš. Ovo su najbolje godine mog života za ovakvu utakmicu - rekao je Lenard na konferenciji za medije pred duel.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.