MILAN TOMIĆ PRED FINALE KLS SA PARTIZANOM: Možda ne zna ko je favorit, ali zna da pošalje jaku poruku Delijama!
Milan Tomić, Foto: Beta/Branislav Božić

ODLUČUJUĆE BITKE

MILAN TOMIĆ PRED FINALE KLS SA PARTIZANOM: Možda ne zna ko je favorit, ali zna da pošalje jaku poruku Delijama!

U prethodne dve godine, crveno-belima je rival bio FMP

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak u 18 časova u "Pioniru" dočekuju Partizan u prvoj utakmici finalne serije Superlige Srbije.

U prethodne dve godine, crveno-belima je rival bio FMP, a sada je na vidiku još jedan večiti derbi. Finalna serija se igra na tri dobijene utakmice, a tim sa Malog Kalemegdana ima prednost domaćinstva.

- Od prvog dana i starta Superlige, naveo sam jasno i otvoreno ambicije i cilj KK Crvena zvezda u ovoj ligi, vodeći se time da je zdrava ambicija svakog sportiste da uvek želi da osvoji takmičenje u kome učestvuje. Sledi nam novi derbi, nema favorita jer su to uvek specifične utakmice - rekao je Milan Tomić pred prvi meč u seriji.

Tomić i Dobrić
Tomić i Dobrić foto: Beta/Branislav Božić

Od povreda su se oporavili Dušan Ristić i Bili Beron. Ulaz na duel sa crno-belima je besplatan i svi kojima je crveno-belo u srcu žele da na najlepši način krunišu sezonu.

- Ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i podrže nas u našim nastojanjima da na najbolji način okončamo ovu sezonu. Razlika koju su pravili i energija koju su nam donosili u prethodnim derbijima, posebno u poslednja dva koja smo odigrali kao domaćini je bila evidentna i vrlo važna za nas - dodao je strateg Crvene zvezde.

Detalj sa meča Partizana i Crvene zvezde
Detalj sa meča Partizana i Crvene zvezde foto: Starsport©

Na sastanku održanom u subotu u prostorijama KK Crvena zvezda bili su prisutni predstavnici večitih rivala, predstavnici KLS, MUP Republike Srbije i odlučeno je da na duelima finalne serije nema gostujućih navijača.

- Želimo da osvojimo i titulu prvaka Srbije, čime bi na pravi način okončali ovu dugu i vrlo napornu sezonu. Imamo prednost domaćeg terena u ovoj seriji, zato je prva utakmica vrlo važna i ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu i što više ispune halu u ponedeljak. Znamo se odlično, zna se i šta je derbi, nema nikakvih tajni, ovo će nam biti sedma utakmica u ovoj sezoni, odigraćemo ih još tokom ove serije. Dobro smo trenirali prethodnih dana, potpuno smo spremni i jedva čekamo da krene finale. Recept je poznat, jaka odbrana, velika borbenost i maksimalan angažman i koncentracija bez padova otvaraju put ka povoljnom rezultatu - rekao je Ognjen Dobrić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.