ZVANIČNO: Poznato je gde će Zvezda igrati svoje mečeve u Evroligi!
KK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

TO SE ČEKALO

ZVANIČNO: Poznato je gde će Zvezda igrati svoje mečeve u Evroligi!

Raspored odigravanja utakmica u Evroligi u takmičarskoj sezoni 2019-2020 i termini domaćinstava KK Crvena zvezda mts u narednoj sezoni, biće poznati početkom jula ove godine

Objavljeno:

KK Crvena zvezda će svoje evroligaške mečeve u sezoni 2019/2020. igrati u beogradskoj "Areni".

To je odlučeno na sastanku čelnika beogradskog kluba i "Arene" održanog u utorak 04.06.2019.godine. Svoje mečeve u ABA ligi iz ekonomskih razloga, Crvena zvezda će igrati kao i do sada u hali "Aleksandar Nikolić".

Štark Arena
Štark Arena foto: Wikipedia

Crveno-beli su se, posle jednogodišnje pauze, vratili u Evroligu osvajanjem ABA lige, gde su u finalu, posle "majstorice", pobedili podgoričku Budućnost.

- KK Crvena zvezda mts se ovom prilikom zahvaljuje Goranu Grboviću i Dejanu Kijanoviću koji su kao vodeći ljudi Arene prepoznali interes srpske košarke i novu mogućnost najboljeg reprezentovanja Republike Srbije, grada Beograda, srpske košarke i KK Crvena zvezda mts koji je prethodnih godina napornim radom, poverenjem navijača, dobrim rezultatima i punim halama izgradila imidž pouzdanog partnera Evrolige - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Raspored odigravanja utakmica u Evroligi u takmičarskoj sezoni 2019-2020 i termini domaćinstava KK Crvena zvezda mts u narednoj sezoni, biće poznati početkom jula ove godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.