PARTIZAN ZOVU U LIGU ŠAMPIONA: Oglasio se i Ostoja Mijailović, ali se ne odriče ni Evrolige!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

promena

PARTIZAN ZOVU U LIGU ŠAMPIONA: Oglasio se i Ostoja Mijailović, ali se ne odriče ni Evrolige!

U prethodne dve sezone, Partizan je nastupao u Evrokupu, ali ako ovog leta ne dobije poziv iz Evrolige, postoji mogućnost da crno-beli naprave i zaokret po ugledu na Đorđevićev Virtus iz Bolonje

Objavljeno:

Bliži se kraj košarkaške klupske sezone, a u Partizanu još uvek ne mogu sa sigurnošću da kažu u kom evropskom takmičenju će učestovati sledeće sezone, od čega će zavisiti i potezi uprave u predstojećem prelaznom roku.

Naravno, prva želja je Evroliga, od koje se crno-beli nadaju specijalnoj pozivnici, pogotovo ukoliko nemačka Alba uspe da se kroz nemački plej-of plasira u elitu.

U tom slučaju, Partizan bi bio jedan od favorita za taj poziv iz snova, ali moraju crno-beli da razmišljaju i o rezervnim opcijama.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizana foto: Starsport©

U prethodne dve sezone, Partizan je nastupao u Evrokupu, ali ako ovog leta ne dobije poziv iz Evrolige, postoji mogućnost da crno-beli naprave i zaokret po ugledu na Đorđevićev Virtus iz Bolonje.

Povodom toga, oglasio se i Ostoja Mijailović:

- Dobro je poznato da je Partizan aplicirao za pozivnicu za Evroligu, kao i koje smo sve aktivnosti u klubu i van njega preduzeli. Kao i lane, stigao je i poziv da igramo FIBA ligu šampiona, da nas žele u tom takmičenju .Uvek razgovaraj sa svima a donesi najbolju odluku

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović foto: Beta/Branislav Božić, Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.