POBEDA U POSLEDNJEM KOLU JE PRAVA UVERTIRA ZA POLUFINALE: Tomić i Davidovac ne potcenjuju Borac!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport

kls, 10. kolo

POBEDA U POSLEDNJEM KOLU JE PRAVA UVERTIRA ZA POLUFINALE: Tomić i Davidovac ne potcenjuju Borac!

Crveno-beli su obezbedili prvo mesto, ali Milan Tomić zahteva od svojih igrača maksimalnu ozbiljnost u duelu sa dobrom i rasterećenom ekipom

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće čačanski Borac u poslednjoj utakmici takmičenja po grupama Košarkaške superlige Srbije.

Crveno-beli su obezbedili prvo mesto, ali Milan Tomić zahteva od svojih igrača maksimalnu ozbiljnost u duelu sa dobrom i rasterećenom ekipom.

– Pričali smo puno o takmičarskom motivu, angažmanu i borbenosti tokom ove prve faze. Ekipa je ukupno gledano imala dobre utakmice, ali bez obzira na to što smo osigurali prvo mesto, očekujem dobru utakmicu, Borac je dobar tim, i pobeda u 10. kolu bila bi prava uvertira i odlična pripema za ono što sledi a to je plej-of koji počinje već u nedelju. Ipak, u mislima nam je samo prva naredna utakmica, a to je meč sa Borcem. Ciljevi ostaju isti kao i za svaku utakmicu, pobeda uz čvrstu odbranu, lake poene iz tranzicije jer nas očekuje meč sa rasterećenom, a dobrom ekipom, rekao je trener Crvene zvezde.

Trener Crvene zvezde, Milan Tomić
Trener Crvene zvezde, Milan Tomić foto: Beta/Branislav Božić

Dejan Davidovac smatra da je ovaj meč pravi test za ono što dolazi u plej-ofu.

– Dobro treniramo, igramo utakmice u ritmu na tri dana, i ovaj meč dolazi u dobrom trenutku za nas kao pravi test za ono što nam sledi u plej ofu koji kreće već krajem nedelje. Zato mislim da je Borac kao jedna od najboljih ekipa u našoj grupi, pravi protivnik. Iskusni su, stižu rasterećeni i sigurno će se pokazati u pravom svetlu, naglasio je Davidovac.

Dejan Davidovac i Matijas Lesor
Dejan Davidovac i Matijas Lesor foto: Starsport©

Utakmica je na programu u sredu od 18 časova, a kako je naveo klub sa Malog Kalemegdana cene karata za ovaj meč su standardne i nepromenjene. Karte za tribine koštaju 200, za parter 400, a za lože od 500 do 800 dinara. Za počasna mesta potrebno je izdvojiti od 1.500 do 5.000 dinara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.