NENADIĆ ISKORISTIO SVOJIH PET MINUTA: Zvezda rutinski do devete pobede u prvenstvu!
Odlična partija Nemanje Nenadića, Foto: Starsport©

superliga srbije

NENADIĆ ISKORISTIO SVOJIH PET MINUTA: Zvezda rutinski do devete pobede u prvenstvu!

Crveno-beli bez Čovića i Riversa

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali OKK Beograd u devetom kolu Superlige Srbije - 93:78, a svojih pet minuta iskoristio je Nemanja Nenadić.

Utakmica je praktično rešena već u prvih 10 minuta, kada su gosti stekli dvocifrenu prednost.

Tomić je čestim izmenama održavao ritam i mobilnost svoje ekipe. Ispostavilo se da je do kraja iskoristio svih 11 igrača, koji su bili u protokolu.

Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac nastavili su sa dobrim partijama u Superligi i održavli sigurnu razliku na strani Zvezde, koja bi bil ai veća da Đorđe Simeunović nije s vremena na vrema pogađo koš crveno-belih. U finišu prvog poluvremena se probudio i Mohamed Faje, a konstantno su igrali majkl Odžo i Bili Beron. Sve to je bilo dovoljno za plus 14 na kontu Zvezda nakon prvih 20 minuta.

Centar Majkl Odžo je bio najefikasniji sa 14 poena (3/3 za dva, 8/12 slobodna bacanja), Nemanja Nenadić je upisao 13 (5/5 za dva, 1/4 za tri), uz 4 skoka, 8 asistencija i 6 izgubljenih lopti, Ognjen Dobrić 12, a Mohamed Faje 11.

U domaćem timu, koji još ima šanse da se plasira u četvrtfinale plej-ofa, Đorđe Simeunović je zabeležio 24 poena, uz 6 asistencija, a Novak Musić 14.

Crveno-beli u poslednjem kolu dočekuju čačanski Borac, dok Klonferi gostuju u Železniku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.