MOJA VELIKA ŽELJA POSTAJE STVARNOST: Otvoreno pismo Ognjena Kuzmića za budućnost balkanske košarke!
Ognjen Kuzmić, Foto: Printscreen/Youtube/Real Madrid Baloncesto

SJAJNA AKCIJA

MOJA VELIKA ŽELJA POSTAJE STVARNOST: Otvoreno pismo Ognjena Kuzmića za budućnost balkanske košarke!

- Povratak tamo gde je sve počelo. Moja karijera počela je u Doboju, zbog svega toga moja je želja da još neki dečak ili devojčica počnu da igraju košarku u Doboju - napisao je as Reala

Objavljeno:

Коšarkaš Real Madrida Ognjen Kuzmić želi da u svom rodnom gradu Doboju pomogne u što boljem razvoju košarke.

Tim povodom prenosimo vam njegovo pismo u celosti:

- Moja velika želja postaje stvarnost.

Povratak tamo gde je sve počelo. Moja karijera počela je u Doboju, zbog svega toga moja je želja da još neki dečak ili devojčica počnu da igraju košarku u Doboju. Moj trener sa početka igračkih dana Željko Babić i ja želimo da deca imaju tu mogućnost dobrog treninga, jer sve počinje na treningu, dvorani uz loptu i koš. Košarkaški klub Best ima viziju da Doboj bude na svetskoj košarkaškoj mapi poznat svima.

Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmić foto: Profimedia

Uz moju podršku i pomoć uz dobar i kvalitetan rad pod nadzorom, kvalitetan plan i program koji smo skupa uradili trener Babić i ja, na sigurnom smo putu da će iz Doboja da poteknu još mnogi košarkaški reprezentativci, igrači koji će sa ponosom da prezentuju naš klub, grad i državu. Želimo da stvorimo uslove za decu koja treniraju po uzoru na klubove za koje sam igrao u Americi i Evropi. Svako dete će imati priliku da ostvari svoje snove i dobije najbolji tretman da imaju kvalitetne treninge, kao i uslove na treninzima koje imaju najbolje ekipe na svijetu. Zdravlje dece i njihov razvoj će pratiti najbolji stručnjaci iz tih oblasti i naši prijatelji kluba koji su prepoznali u ovom projektu našu veliku želju i posvećenost deci i njihovom razvoju. Utakmice, turniri i vlastiti košarkaški kamp za naše članove gde će da rade istaknuti košarkaški treneri i stručnjaci iz raznih oblasti vezanih za sport za svakog našeg člana su obezbeđeni. Ovim putem pozivam roditelje, decu, krenite sa nama skupa u nešto novo u Doboju i celom regionu.

Potencijalni sponzori hajde da skupa obezbedimo i pružimo deci mogućnost zdravog načina života jer oni to zaslužuju i oni su naša snaga, njihov osmeh zadovoljstva je najbolja stvar koju možemo zajedno da obezbedimo - napisao je as Real Madrida.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.