PREKIPELO MU! JOKIĆ POTKAČIO PROZIVAČE POSLE EPSKOG MEČA: Ne znam šta pojedini pričaju o meni!
Nikola Jokić se osvrnuo i na one koji kritikuju njegovu fizičku spremu, Foto: Printscreen/Twitter/@BleacherReport

Neće ni on da ćuti

PREKIPELO MU! JOKIĆ POTKAČIO PROZIVAČE POSLE EPSKOG MEČA: Ne znam šta pojedini pričaju o meni!

Srpski reprezentativac posle rekordnih 65 minuta na parketu je izneo svoje utiske o porazu Denvera

Objavljeno: 10:51h

Nikola Jokić nije uspeo da donese brejk Denveru u epskom meču protiv Portlanda koji su Nagetsi izgubili posle čak 4 produžetka i 68 minuta igre.

Čak 65 minuta je na terenu proveo srpski košarkaš i postao prvi igrač posle 66 godina koji je toliko dugo igrao u jednom meču, ali to možda nije bila najbolja odluka, što je priznao i trener Meloun.

Srbinu je ponestalo snage, sustigao ga je umor i usled toga je imao i pad koncentracije, pa je promašio jedno od dva slobodna bacanja kojima bi doneo izjednačenje na 5,6 sekundi pre kraja poslednjeg produžetka.

Ipak, srpski reprezentativac posle meča je jasno poručio da kada se igra dodatnih 5 minuta, nema nameru da bude van igre, bez obzira na umor.

- Da budem iskren ne mislite o tome koliko ste vremena proveli na terenu... Mislim, odigrao sam dosta. Neću sigurno izaći iz igre u produžetku. Borili smo, bili smo veoma blizu pobede, ja sam promašio bacanja...

On se osvrnuo i na one koji ga stalno kritikuju kako nije dobro fizički pripremljen, ali on misli da je baš u ovom meču pokazao suprotno.

- Uvek pričaju kako nisam u dobroj fizičkoj formi... U veoma dobroj sam formi. Ne znam o čemu pričaju pojedini... Kada sam došao u ligu možda sam bio malo debeljuškast. Ali sada nema neke preterane razlike - jasan je bio Jokić.

On je na ovom susretu ostvario novi tripl-dabl sa 33 poena, 18 skokova i 14 asistencija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.