ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda se odrekla Reglanda, Perperoglua i Cirbesa!
Stratos Perperoglu nije na spisku igrača za KLS, Foto: Starsport©

Ovo je tim za KLS

ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda se odrekla Reglanda, Perperoglua i Cirbesa!

Milan Tomić je morao da skrati broj stranaca u timu

Objavljeno: 15:09h

Crvena zvezda se posle osvajanja titule u ABA ligi i plasmana u Evroligu okreće domaćem prvenstvu, gde brani titulu.

Uoči početka KLS, trener Milan Tomić morao je da smanji broj stranaca u timu s obzirom na to da je prema propozicijama takmičenja dozvoljeno da samo 4 strana igrača mogu da budu registrovana.

I tu je došlo do ogromnog iznenađenja, pošto su iz tima precrtani, dvojica ponajboljih igrača do plej-ofa ABA lige, Džo Regland i Stratos Perperoglu, a takođe na spisku nema ni Maika Cirbesa.

Ni Džo Regland nije na spisku prijavljenih igrača za KLS
Ni Džo Regland nije na spisku prijavljenih igrača za KLSfoto: Starsport©

Vrlo je moguće da se trener Tomić odlučio da se odrekne Reglanda i Perperoglua zato što su povređeni i pitanje je kada će se i da li uopšte vratiti na teren do kraja sezone.

Sa druge strane, Cirbes nije igrao onako kako se očekivalo i tek na momente je podsetio na one igre iz vremena kada je dominirao pod koševima u Evroligi.

Na spisku za Superligu se nalaze sledeći igrači: Radanov Aleksa, Čović Filip, Kešelj Marko, Davidovac Dejan, Nenadić Nemanja, Lazić Branko, Beron Bili, Faje Mohamed, Dobrić Ognjen, Ristić Dušan, Simanić Boriša, Rivers Kelvin Kresvel i Odžo Majkl.

Prvi meč u domaćoj Superligi ekipa Crvene zvezde odigraće u subotu 27.04.2019.godine protiv ekipe Dunava. Ulaz na tribine za tu utakmicu će biti slobodan.

Crveno-beli će se za mesto u polufinalu plej ofa boriti kroz grupu A u kojoj se nalaze ekipe Dunava, FMP-a, OKK Beograda, Borca i Zlatibora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.