TRAŽE DA BUDE IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE: Stojković odgovorio na optužbe Crnogoraca da je vređao igrače Budućnosti!
Filip Stojković je optužen da je zajedno s navijačima Zvezde vređao igrače Budućnosti i crnogorskog predsednika, Foto: Fonet

Razapinju ga zbog toga

TRAŽE DA BUDE IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE: Stojković odgovorio na optužbe Crnogoraca da je vređao igrače Budućnosti!

Zanimljiva polemika u javnosti traje prethodnih dana, a dešavanja sa košarkaškog terena su se prenela i na fudbal

Objavljeno:

Crnogorski navijači traže izbacivanje Filipa Stojkovića iz reprezentacije Crne Gore zbog uvredljivog skandiranja i pevanja na račun košarkaša Budućnosti tokom finalne serije ABA lige.

Još nakon druge utakmice finala između Crvene zvezde i Budućnosti, iz Podgorice su stigle optužbe na račun fudbalera crveno-belih da je u hali zajedno horski sa navijačima skandirao uvredljive parole i vređao igrače protivničkog kluba i predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića.

Istog trenutka je u crnogorskoj javnosti pokrenuta polemika o tome da bi trebalo da bude izbačen iz nacionalnog tima, jer je svojim ponašanjem ukaljao grb i dres Crne Gore.

- Mogu da kažem da su čiste gluposti da sam vređao ili provocirao nekog na tom meču. Njihovo je da osuđuju, moje je da dobro igram i samo se na to fokusiram. Niko me iz Fudbalskog saveza Crne Gore nije zvao povodom toga - rekao je za "Sport klub" Stojković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.