STOJKOVIĆA RAZAPINJU U CRNOJ GORI: Pevao je pogrdne pesme protiv Budućnosti, a igra za reprezentaciju!
Jovičić, Savić i Stojković na meču protiv Budućnosti, Foto: Starsport©

problem

STOJKOVIĆA RAZAPINJU U CRNOJ GORI: Pevao je pogrdne pesme protiv Budućnosti, a igra za reprezentaciju!

Sad se u crnogorskim medijima, počev od ''Dnevnih novina'', preko ''CDM''-a postavlja pitanje da li je i Stojković učestvovao u nekim od tih spornih skandiranja

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde imali su ogromnu podršku sa tribina u prve dve utakmice finala plej-ofa protiv podgoričke Budućnosti i na krilima takve podrške su ostvarili dve ubedljive pobede nad braniocem titule u ABA ligi.

Među onima koji su ispunili tribine ''Pionira'' u drugoj utakmici koju ej Zvezda dobila sa 107:69, bili su i fudbaleri Crvene zvezde Filip Stojković, Branko Jovičić, kapiten Vujadin Savić.

Ali, par dana kasnije, u crnogorskim medijima se u negativnom kontekstu komentariše podrška koju je Filip Stojković kao crnogorski fudbalski reprezentativac dao Crvenoj zvezdi u duelu protiv crnogorskog kluba.

Sad se u crnogorskim medijima, počev od ''Dnevnih novina'', preko ''CDM''-a postavlja pitanje da li je i Stojković učestvovao u nekim od tih spornih skandiranja.

- S obzirom da su u dvorani 'Aleksandar Nikolić' pevane pogrdne pesme na račun Crne Gore, određene navijačke grupe iz naše zemlje su, kako 'Dnevne novine' saznaju, navodno videle Stojkovića da to radi (nemamo snimke koji to dokazuju) i reagovale su na društvenim mrežama - piše crnogorski portal CDM i dodaje da je i selektor Ljubiša Tumbaković upoznat sa ovim slučajem.

foto: CDM / Printscreen

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.