KAKO JE ŠAKIL O'NIL ISPROZIVAO DIVCA PRED CELIM  NBA SVETOM? Da li si glup, moraš da odeš tamo gde znaju tvoje ime!
Divac i O'Nil iz vremena kada su igrali, Foto: Profimedia

ISPLIVAO SNIMAK

KAKO JE ŠAKIL O'NIL ISPROZIVAO DIVCA PRED CELIM NBA SVETOM? Da li si glup, moraš da odeš tamo gde znaju tvoje ime!

Nedavno je bivši centar reprezentacije primljen u Kuću slavnih pa su na red došle i anegdote iz perioda dok je nastupao u najjačoj ligi na svetu

Objavljeno:

Davno je bila 2002. godina kada je cela Srbija bdila noćima ispred malih ekrana čekajući prenos meča NBA ligaša Sakramento Kingsa za koje su tada nastupali Vlade Divac i Predrag Stojaković.

Nedavno je bivši centar reprezentacije primljen u Kuću slavnih pa su na red došle i anegdote iz perioda dok je nastupao u najjačoj ligi na svetu. Jedan od njih odnosi se i na kalifornijski derbi u finalu Zapadne konferencije. U dresu Kraljeva bio je Divac, a nasuprot njemu stajao je Šakil O'Nil. Utakmice su bile neizvesne, a posle sedam odigranih mečeva Lejkersi su slavili i prošli u finale lige, a posle toga su osvojili i treću uzastopnu titulu šampiona.

Pred početak finalne serije Vlade Divac je govorio da Lejkersi ne mogu da pobede bez pomoći domaće publike, a kada je ekipa iz Los Anđelesa slavila srpskog centra pecnuo je popularni Šek jednom pesmom.

- Sakramento je mislio da je njihova godina ali nije, Vlade Divac je rekao da ne možemo da dobijemo bez domaćeg terena, Vlade da li si glup, moram opet da ti ponovim da moraš da odeš tamo gde znaju tvoje ime. Rekao si da ne možemo da pobedimo kod vas kući, ali Kobi je zakucao preko tebe, stvarno bi trebao da odeš tamo gde znaju tvoje ime! - otpevao je O'Nil i nasmejao ceo autobus.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.