CRVENA ZVEZDA JE BILA MOJA ŽELJA: Divčev intervju koji je obišao društvene mreže u roku od sekunde!
Vlade Divac, Foto: Dado Đilas

ŠTA KAŽU GROBARI?

CRVENA ZVEZDA JE BILA MOJA ŽELJA: Divčev intervju koji je obišao društvene mreže u roku od sekunde!

- Svi košarkaški klubovi koji su značili nešto bili su zainteresovani za moje usluge - istakao je Vlade

Objavljeno:

Vlade Divac je ovih dana jedna od najbitnijih osoba u Srbiji, pošto je uvršten u NBA Kuću slavnih.

U danima iza nas, viđeno je mnogo vesti, priča o njemu, ali i interesantnih intervjua. Posebno interesantan bio je onaj tokom kog je pričao o Crvenoj zvezdi i Partizanu, posle kog je i sama Zvezda odgovorila na njegovo dobronamerno peckanje.

Međutim, sada se pojavio jedan stari, potpuno zaboravljeni njegov intervju, koji je u roku od odmah obišao društvene mreže, ali i mnoge srpske medije.

- Svi košarkaški klubovi u Jugoslaviji koji su značili nešto bili su zainteresovani za moje usluge. Moja lična želja je bila Crvena zvezda. Međutim, pogrešna stručna procena u Zvezdi dobrodošla je ljudima iz uprave Partizana, a ja sam se tog prelaznog roka našao u Humskoj. Zamislite koja su to vremena bila. Bio sam zvezda prelaznog roka, a za potpis sam tada dobio fantastičnih 12.000 maraka - rekao je Divac.

Potom je u tom istom intervjuu objasnio kako je u januaru 1999. godine iz NBA lige došao u Zvezdu, dok je ''preko bare'' trajao ''lokaut''.

- Od tri ponude - Radnički, Partizan i Zvezda, ja sam izabrao crveno-bele. Najpre, iz poznatog razloga da bih nekako pomogao Zvezdi i omogućio da se sačuva to preostalo mesto u Evroligi. I nisam se pokajao. Odigrao sam dve utakmice za Zvezdu, uverio se da se radi o velikom klubu i što je možda najvažnije - stekao sam trajna prijateljstva. Rastanak od crveno-belih je bio kao i svaki drugi, kada odlazite iz sredine u kojoj vam je lepo. Ali sam crveno-beli dres sa velikim zadovoljstvom uzeo iz ekonomata, strpao ga u torbu i poneo za Ameriku - rekao je tada Divac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.