ZVEZDA DELI BESPLATNE KARTE I ZA MAJSTORICU: Ali na drugoj lokaciji! Za Grobare ponovo nema mesta u Pioniru!
Koreografija na prvoj utakmici Crvena zvezda - Partizan, Foto: aba-liga.com

Obaveštenje za Delije

ZVEZDA DELI BESPLATNE KARTE I ZA MAJSTORICU: Ali na drugoj lokaciji! Za Grobare ponovo nema mesta u Pioniru!

Crveno-beli će deliti samo karte za tribine

Objavljeno:

Crvena zvezda dočekuje Partizan u subotu u ''majstoric'' polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Treći i odlučujući meč igra se u subotu od 18 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', a domaćin su crveno-beli. Tim povodom Zvezda je obavestila sve svoje navijače da će ulaz na tribine dvorane "Aleksandar Nikolić'' za treću utakmicu polufinalne serije biti slobodan, uz besplatne ulaznice koje će biti distribuirane u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda u ulici Ljutice Bogdana 1a, u četvrtak od 10-16 časova.

- Broj karata koje će biti distribuirane u prostorijama Sportskog društva po osobi će biti minimalan, kako bi svi, zbog izuzetno velikog interesovanja mogli da dođu do karte za ovaj meč. Ovakvu odluku klub je doneo kako bi u sedištu crveno-bele porodice na pravi način podelio ulaznice svima koji žele da se nađu u dvorani u subotu uveče i pruže veliku podršku košarkašima Crvene zvezde - navodi se na sajtu kluba.

Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za treću polufinalnu utakmicu prodavaće se takođe u prostorijama Sportskog društva u ulice Ljutice Bogdana.

Cene karata za počasna mesta, lože i parter B: KATEGORIJA KARTE ABA LIGA

PARTER B 500,00 VIP LOŽA 900,00 PLAVA LOŽA 700,00 BELA LOŽA 600,00 POČASNO MESTO BOČNO I RED 4.000,00 POČASNO MESTO BOČNO II RED 3.000,00 POČASNO MESTO BOČNO III RED 2.000,00 POČASNO MESTO I RED 5.000,00 POČASNO MESTO II RED 4.000,00

- Crvena zvezda podseća još jednom da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, osoba koja preuzima besplatne karte ili ih kupuje, u ubavezi da da na uvid svoj JMBG i ličnu kartu na uvid.

Ni ovog puta neće biti mesta na tribinama za navijače Partizana.

- Crvena zvezda obaveštava javnost da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige - Član 41.3) ali i ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ovaj meč, radi lakše organizacije „majstorice" nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu - neće biti dozvoljen ulazak u halu, jer će cela hala biti obojena u crveno-belo. Zbog toga, sektori koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće u potpunosti popunjeni navijačima Crvene zvezde - navodi se takođe na sajtu Zvezde.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine kupovinom svoje sezonske karte, ali će i za ta mesta biti vršena pojačana kontrola i vrlo detaljan pretres, a isti princip važiće i za vlasnike dnevnih ulaznica za sve sektore!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.