NOVINAR PITAO TOMIĆA ZA DOMAĆE I STRANE IGRAČE: U njegovom odgovoru se videlo koliko mu to zapravo smeta!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

TRENER CRVENO-BELIH JASAN

NOVINAR PITAO TOMIĆA ZA DOMAĆE I STRANE IGRAČE: U njegovom odgovoru se videlo koliko mu to zapravo smeta!

Na pitanje kako komentariše nastup domaćih, a kako stranih igrača, Tomić je bio kratak i vrlo jasan

Objavljeno: 22:33h

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić bio je vidno zadovoljan pobedom njegovih izabranika nad Partizanom posle produžetka i velike drame.

- Bitna pobeda za 1:0 u seriji, veći pritisak je bio na nama. Partizan je došao da nas iznenadi i svaka čast igračima na požrtvovanju, bili smo u minusu devet, deset poena i oni su to okrenuli. Svaka čast, treba ovo dobiti! Ipak je u pitanju plej of ABA lige, sledeća utakmica će već biti lakša - rekao je Milan Tomić posle meča za TV Arena sport.

Na pitanje kako komentariše nastup domaćih, a kako stranih igrača, Tomić je bio kratak.

- Kakvi domaći ili strani igrači? Mi ovde treba da pričamo o Zvezdi, ja sam ovde već osam meseci i stalno slušam to domaći igrači, strani igrači, svi mi ovde radimo za Zvezdu - završio je strateg crveno-belih.

Milan Tomić
Milan Tomić foto: Starsport©

Još jedan uzbudljiv okršaj...

- Utakmica je bila kakvu smo očekivali, teška kao i svaki derbi. Još je bila prva utakmica, na našem terenu, bio je pritisak. Hteo bih da se zahvalim našim navijačima, bodrili su nas 40 minuta i bili šesti igrač. Gubili smo i 12 razlike, nisu prestajali da bodre ekipu. Bili su najbolji i jesu najbolji u Evropi. Utakmica je bila teža za nas, jer je Partizan bio rasterećen. Meč smo dobili smo u trećoj četvrtini, Regland je pokušao da odigra na početku, ali nije mogao. Čestitam mu. Tada se Partizan odvojio. Još dva igača su igrala sa povredom, to je Čović, koji je odigrao 17 minuta sa velikim bolom u ramenu i bio jedan od ključnih igrača. Najteža i najvažnija utakmica. Spremamo seza sledeću subotu.

Odlična partija i Dobrića, Davidovca...

- Rivers je odigrao dobro, Beron, Odžo... Svi radimo za Zvezdu. Dobrić je odigrao dobro. I Simanić je igrao, i on je bio poveđen.

Da li će Regland biti spreman za sledeću subotu?

- Ne mogu da vam kažem. Sutra ćemo više znati.

Ima vremna za regeneraciju?

- Jaka utakmica, male povredice, više nam odgovara što ima vremena da se odmori - poručio je Tomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.