JOKIĆ SAMOKRITIČAN, ALI HVALI CEO TIM: Mnogo sam promašivao! Tako to rade velike ekipe, hoće da pobede svakoga!
Nikola Jokić je upisao još jedan dabl-dabl učinak, Foto: AP

Nastavili s pobedama

JOKIĆ SAMOKRITIČAN, ALI HVALI CEO TIM: Mnogo sam promašivao! Tako to rade velike ekipe, hoće da pobede svakoga!

Srpski reprezentativac nije blistao, ali je ponovo bio prvo ime Nagetsa

Objavljeno: 17:06h

Denver je nastavio sa pobedničkim nizom, a u prethodna četiri dana je ostvario 3 pobede na turneji po istočnoj konferenciji.

Nikola Jokić je i protiv Niksa bio vrlo dobar sa 21 poenom i 17 skokova, ali ga šut i nije najbolje služio čega je bio svestan posle meča.

- Činjenica je da sam mnogo šuteva promašio, nije to bila dobra partija, ali najvažnija je pobeda. Dozvolili smo im samo 93 poena, to je razlog trijumfa. U napadu smo se mučili svi, ali smo se borili izvanredno, skakali dobro i u napoadu i u odbrani. Kontrolisali smo utakmicu, to je najvažnije - rekao je Jokić koji je pogodio 8 od 20 šuteva.

Nagetsi su u prethodna četiri dana pobedili Boston, Vašington i sada Njujork.

- Rekao bih da se u tim mečevima više trudimo, zato što znamo da posle njih imamo slobodan dan. To je ono što veliki timovi rade. Pobeđuju dan za danom, pobeđuju na gostovanjima.

Možete da se kladite na tačan rezultat polufinalne serije ABA lige. Kvota da će Zvezda otići u finale sa skorom 2:0 je 2,10, a da će to učiniti Partizan je 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za ABA liga specijal.

Denver se bori za prvo mesto na Zapadu sa Golden Stejtom.

- Borimo se snažno, borimo se za sve, borimo se da budemo prvi, borimo se za titulu. Jednostavno, želimo da izađemo na teren i pobedimo svakoga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.