LEGENDA NBA LIGE ISPROZIVALA JOKIĆA! On MVP? Nikako! Njegova igra nije dovoljno seksi!
Nikola Jokić, Foto: AP/David Zalubowski

šta vi kažete na ovo?

LEGENDA NBA LIGE ISPROZIVALA JOKIĆA! On MVP? Nikako! Njegova igra nije dovoljno seksi!

Očigledno nije dovoljno gledao partije 24-godišnjeg Somborca

Objavljeno: 20:05h

Nikola Jokić igra brilijantno ove sezone, pohvale na račun srpskog centra konstantno pristižu, bio je i učensih Ol-star meča u Šarlotu, mnogi kažu da je i kandidat za epitet MVP-a, ali legendarni košarkaš Bostona Pol Pirs smatra da je Somborac još daleko od tog laskavog priznanja.

- Da li možete da mi kažete Jokićevu jednu veliku, prepoznatljivu, utakmicu ove sezone? Harden je imao utakmicu protiv Golden Stejta, Janis protiv Lejkersa... Koju je veliku utakmicu Jokić imao ove sezone da biste kazali da on mora da se nađe u top dva ili top tri igrača koji konkurišu za titulu MVP - rekao je Pirs i dodao:

- Kada na kraju utakmice pogledate statistiku Jokića, on ima 20 poena, deset skokova, osam asistencija... Ali kada pogledate druge košarkaše poput Janisa, Džordža, Hardena, oni su neverovatni, ne radi se samo o statistici. Rade spektakularne stvari, na spektakularan način - rekao je Pirs.

Odmah je usledilo pitanje: "Znači radi se o atraktivnosti?".

- Nije samo atraktivnost. Čonsi Bilaps je rekao da njegova igra nije dovoljno "seksi". Samo ovi drugi igrači pružaju sjajne partije - ispalio je Pirs.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.