GROM IZ VEDRA NEBA: Sale Đorđević pred novim angažmanom!
Aleksandar Đorđević, Foto: Filip Plavčić

SALE NACIONALE NA CENI

GROM IZ VEDRA NEBA: Sale Đorđević pred novim angažmanom!

Orlovi su sa Đorđevićem aktuelni vicešampioni Olimpijskih igara, ali i Evrope i sveta, a upravo će svetsko srebro imati priliku da brane ovog leta u Kini

Objavljeno:

Aleksandar Đorđević je favorit za klupu Virtusa iz Bolonje, pišu italijanski lokalni mediji Il Resto Del Carpino. Ovaj velikan je u istoriji dva puta osvojio Evroligu i 15 puta italijanski šampionat.

Virtus je blizu razlaza sa sadašnjim trenerom Stefanom Pinom Sakripantijem i rado bi na mestu trenera video selektora Srbije. Kako ističe Il Resto Del Carpino, pregovori bi mogli da se realizuju do kraja sezone, ali će se, naravno, čekati odobrenje Košarkaškog Saveza Srbije.

Aleksandar Đorđević i Muta Nikolić
Aleksandar Đorđević i Muta Nikolić foto: Starsport©

Orlovi su sa Đorđevićem aktuelni vicešampioni Olimpijskih igara, ali i Evrope i sveta, a upravo će svetsko srebro imati priliku da brane ovog leta u Kini.

Đorđević je u karijeri igrao za Fortitudo u Bolonji, a kao trener je već radio u Italiji kao trener Olimpije i Benetona. U trenerskoj karijeri je vodio i Panatinaikos i Bajern gde je imao poslednji klupski angažman.

Virtus Bolonja je trenutno sedmi tim na tabeli najvišeg ranga košarkaške lige u Italiji. Slabo za klub takvog renomea, a Đorđević je sasvim logična opcija...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.