OSTOJA MIJAILOVIĆ NE KRIJE AMBICIJE: Naš cilj je osvajanje ABA lige, ali ne obećavam da će se to i desiti!
Ostoja Mijailović i Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

Boriće se za trofej

OSTOJA MIJAILOVIĆ NE KRIJE AMBICIJE: Naš cilj je osvajanje ABA lige, ali ne obećavam da će se to i desiti!

Prvi čovek Partizana kaže da je već napravljen veliki korak time što je klub blizu ulaska u plej-of

Objavljeno:

Dolazak Andree Trinkijerija je preokrenuo Partizanovu sezonu i preporodio ekipu.

Od tima koji je imao 5 vezanih poraza i bio u rasulu, harizmatični Italijan je uspeo da sada stvori već vrlo respektabilnu grupu igrača uz pojačanja koja beleži sjajne rezultate od njegovog dolaska, a pogotovo u 2019. godini.

Crno-beli se nalaze blizu toga da se plasiraju u četvrtfinale Evrokupa, a i na pragu su plasmana u plej-of ABA lige što je bio prevashodni cilj na početku sezone.

Ostoja Mijailović je jasno poručio da je cilj osvajanje ABA lige
Ostoja Mijailović je jasno poručio da je cilj osvajanje ABA ligefoto: Starsport©

Međutim, sa odličnim rezultatima i pobedama, rastu i ambicije, pogotovo što je jasno da su u ovom trenutku oni u najboljoj formi od svih timova u regionalnom takmičenju, pa zato i predsednik kluba Ostoja Mijailović jasno poručuje da će napasti titulu u ABA ligi.

- Iskreno, nama je glavni cilj osvajanje ABA lige. Naravno, ne obećavam da će se to desiti, ali mogu da kažem da težimo ka tome. Zasad igramo odlično, a pobede u poslednjih nekoliko utakmica mnogo znače našoj mladoj ekipi, kao i stručnom štabu. Najbitnije je da smo napravili važan korak ka plasmanu u plej-of. Prošle godine nismo uspeli da dođemo do doigravanja. Sada moramo da sačuvamo stabilnost i mir, a kad počne borba za trofej, onda će sve biti moguće - poručio je Mijailović.

Partizan u sredu od 20 časova igra protiv Lijetuvos Ritasa meč koji mora da pobedi kako bi ostao u igri za plasman u Top 8 Evrokupa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.