TRAGEDIJA KOKOŠKOVA U REŽIJI DERIKA ROUZA: U poslednjoj sekundi za pobedu, za poluvreme 29 poena!
Derik Rouz postiže koš za pobedu, Foto: Printscreen/Youtube/FreeDawkins

NBA

TRAGEDIJA KOKOŠKOVA U REŽIJI DERIKA ROUZA: U poslednjoj sekundi za pobedu, za poluvreme 29 poena!

Srbi u Klipersima su potpuno zaboravljeni

Objavljeno: 09:42h

Kakva tragedija za Igora Kokoškova i Finiks i kakva eksplozija Derika Rouza u drugom poluvremenu! Sansi su izgubili od Minesote posle brutalne partije koju je odigrao nekadašnji MVP u drugom poluvremenu.

A sve to je začinio košem za pobedu 116:114 na 0,9 sekundi pre kraja utakmice i bacio u trans čitavu arenu.

Nema šta, Derik Rouz ove godine, kada konačno nema problema sa povredama, ponovo igra na onakvom nivou koji mu je svojevremeno doneo titulu najmlađeg najkorisnijeg igrača NBA.

Sada je ponovo eksplodirao u meču u kome se nije očekivalo da će "sunca" toliko namučiti Timbervolvse, pogotovo ne bez prvog pika sa drafta Ejtona, međutim, sve je otišlo u drugom smeru.

Sjajno je igrao tim našeg Igora Kokoškova, imao i vođstvo u poslednjem minutu, ali taj Rouz, koji je u drugoj polovini meča ubacio 29 poena od svojih ukupno 31, jednostavno im nije dozvolio da zabeleže jedan od retkih trijumfa ove sezone.

Uz njega je najefikasniji bio i Tauns sa 30 poena, dok je Gibson postigao 17. Kod poraženog Finiksa odlična timska igra u kojoj su se najviše istakli Voren sa 21 i Ubre i Buker sa po 18 poena.

Klipersi su upisali novi trijumf, ovog puta protiv San Antonija u derbiju zapada 103:95, a srpskih košarkaša nije bilo ni na mapi.

Tačnije, Boban Marjanović je bio tu na klupi da popuni broj i "za ne daj bože situaciju", dok Miloša Teodosića odavno nema ni među onima koji se skidaju za utakmice.

Tobajas Heris je bi fenomenalan na gostovanju u Teksasu sa umalo tripl-dabl učinkom - 27 poena i po 9 skokova i asistencija. Herel i Beverli su postigli po 18, a 15 je dao Bredli.

U Sparsima je prilično podbacio DeRozan sa svega 8 poena uz šut iz igre 4/16, a jedino su dvocifreni bili Oldridž sa 30, Gej sa 19 i Belineli sa 12 poena.

NBA, rezultati:

Indijana - Šarlot 120:95 Minesota - Finiks 116:114 San Antonio - LA Klipers 95:103

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.