DOK RIVERS POŠTUJE SRPSKE OBIČAJE: Klipersi slavili bez Tea i Bobija, Vučevićev dabl-dabl nedovoljan Orlandu!
Tobajas Heris šutira trojku, Foto: AP

NBA

DOK RIVERS POŠTUJE SRPSKE OBIČAJE: Klipersi slavili bez Tea i Bobija, Vučevićev dabl-dabl nedovoljan Orlandu!

Najzaslužniji za pobedu Klipersa bili su Tobajas Heris sa 28, Lu Vilijams sa 17, odnosno Danilo Galinari i Šaj Džildžijus-Aleksander sa po 13 poena

Objavljeno:

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Orlando Medžik rezultatom 106:96 u noći između nedelje i ponedeljka.

Srpski košarkaši nisu igrali, Boban Marjanović je bio na klupi, Teo pauzira, dok je Nikola Vučević odigrao sjajan meč, pa se može reći da trener Klipersa Dok Rivers poštuje pravoslavne običaje za razliku od kolege iz Medžika, pošto u njegovom timu nije bilo nijednog momka koji danas slavi najradosniji hrišćanski praznik.

Što se tiče samog meča, na njemu je viđeno mnogo preokreta i oscilacija obe ekipe. U duel je nešto bolje ušao gost, ekipa Orlanda, koja je konstantno imala prednost. Ona je u drugoj četvrtini dosegla i maksimalnih plus 15, posle čega se činilo da će domaći pognute glave napustiti teren.

Najzaslužniji za pobedu Klipersa bili su Tobajas Heris sa 28, Lu Vilijams sa 17, odnosno Danilo Galinari i Šaj Džildžijus-Aleksander sa po 13 poena.

U redovima Medžika istakli su se Aron Gordon sa 17 i neverovatni Nikola Vučević sa 16 koševa i čak 24 skoka.

Los Anđeles Lejkersi pretrpeli su i peti poraz u poslednjih šest mečeva. Ovoga puta bolji od njih bili su Minesota Timbervulfsi sa 108:86. Vulvse su predvodili Vigins i Tauns sa po 28 poena, dok je Dario Šarić postigao šest za samo dvadeset minuta. Lejkersi su i ovoga puta igrali bez povređenog Lebrona Džejmsa, a najefikasniji bio je Lens Stivenson sa 14 poena.

Interesantno, i pored pobede trener Minesote Tom Tibodo je dobio otkaz.

Bruklin je nastavio sa dobrim partijama pošto je slavio na gostovanju protiv Čikaga sa 117:100.

Atlanta je bila bolja od Majamija, Oklahoma od Vašingtona, Toronto od Indijane, dok je Šarlot slavio nad Finiksom našeg trenera Igora Kokoškova.

Rezultati:

Los Anđeles Klipers - Orlando 106:96 Minesota - Los Anđeles Lejkers 108:86 Čikago - Bruklin 100:117 Atlanta - Majami 106:82 Oklahoma - Vašington 98:116 Toronto - Indijana 121:105 Finiks - Šarlot 113:119

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.